Nunspeet Verbindt

De activiteit ‘Nunspeet verbindt’ wordt jaarlijks georganiseerd op de eerste zaterdag van de maand november, voor dit jaar is dat op 4 november. Maar in de aanloop naar dit event organiseren we op 15 juni al ‘de Grote Nunspeet Verbindt Kwiz’. Het startevenement voor het Nunspeet Verbindt seizoen. En dat seizoen sluiten we traditiegetrouw af op zaterdag 4 november met de bekende Nunspeet Verbindt zaterdagmiddag, inclusief uitdagende behendigheidsproeven voor de deelnemende teams.

Dit jaar staat Nunspeet Verbindt volledig in het teken van ‘vrijwilligheid’. In samenwerking met het steunpunt vrijwilligers, Stichting Welzijn Nunspeet en de Lionsclub Nunspeet nodigen we jou van harte uit om op 15 juni deel te nemen aan ons unieke online startevenement.

Tijdens dit inspirerende evenement zullen diverse vrijwilligersorganisaties zich presenteren. Een zeer diverse bloemlezing van wat zij te bieden hebben en waar zij voor staan en de kansen die zij voor zinvol vrijwilligerswerk bieden. Zo is er de kans om vrijblijvend daadwerkelijk kennis te maken met de vele mogelijkheden voor je vrijwillige inzet.

Kijk naar het filmpje via:

https://www.youtube.com/live/3h5o65QeDLQ?feature=share

De live kwiz van Nunspeet Verbindt staat vooral in het teken van vrijwilligerswerk. Daarom zullen acht organisaties zich presenteren en uitleggen wat vrijwilligers werk bij hen inhoudt. Bereid je dit jaar dus nog beter voor op Nunspeet Verbindt voor teams op vier november door individueel deel te nemen op 15 juni online aan de KWIZ!

Tijdens deze pubquiz worden er filmpjes afgespeeld van organisaties die laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Het doel hiervan is promotie voor verschillende organisaties die aan het event meedoen. Mensen kunnen zich na de kick-off aanmelden om een kijkje in de keuken te nemen bij een organisatie naar keuze en daarmee mogelijk meedoen met het event op 4 november 2023. Meer informatie via danique@welzijnnunspeet.nl

Datum

04 november 2023
Verlopen

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet

Organisator

Danique van Asselt
Telefoon
06 8999 2042
Email
danique@welzijnnunspeet.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *