Biljartvereniging S.V.O.P.  

Sinds geruime tijd maakt biljartvereniging S.V.O.P. (Senioren sociëteit Voor Ons Plezier) dankbaar gebruik van de faciliteiten die SWN in Veluvine biedt in de vorm van een comfortabele biljartruimte met twee tafels. In de gezellige ontmoetingsruimte maken de leden grif gebruik van de mogelijkheid om een kopje koffie o.i.d. te nuttigen en wetenswaardigheden uit te wisselen. De sociale kant van onze bezigheid staat dan ook hoog in het vaandel. 

Elke week wordt op drie dagdelen in competitieverband gespeeld, alsmede het zogenaamde ‘vrij biljarten’ tijdens de overige dagdelen. De leden zijn onderverdeeld in groepen, waarbij de gemiddelde score bepalend is voor de groepsindeling. Jaarlijks worden drie competitie-rondes (libre) gespeeld in de periode van september tot mei. Het competitieseizoen wordt afgerond met het organiseren van het algemeen kampioenschap, waar de betreffende groepswinnaars aan deelnemen. 

Vanuit de vereniging neemt ook een aantal leden deel aan een regionale KNBB-competitie (libre en 3-banden). Traditiegetrouw wordt het jaarlijkse kersttoernooi georganiseerd met een hapje, drankje en verloting met prachtige prijzen. Om er even uit te zijn, een praatje te maken, gecombineerd met het uitoefen van een in meerdere opzichten leuke hobby is biljartvereniging S.V.O.P. de uitgelezen plek om u aan te melden. Mocht bovenstaande u aanspreken, kom dan eens een kijkje nemen. Bij deze bent u van harte uitgenodigd!

Kosten: €45,00 contributie per jaar.
Locatie: Veluvine – F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet
Tijdstip: diverse door de weeks

Contactpersoon

Ruud de Ruiter

Ruud de Ruiter

secretaris biljartvereniging S.V.O.P.

Aankomende activiteiten

25 jun 2024
08:30 - 12:00

Biljarten (SVOP)

Veluvine
27 jun 2024
13:00 - 16:00

Biljarten (SVOP)

Veluvine
28 jun 2024
08:30 - 16:00

Biljarten (SVOP)

Veluvine
02 jul 2024
08:30 - 12:00

Biljarten (SVOP)

Veluvine
Geen evenementen gevonden!
Meer laden