Girls United Nunspeet

Op dinsdag 25 april 2023 organiseert SWN, samen met een groep meiden uit Nunspeet, een groot en gezellig evenement voor alle meiden uit de gemeente Nunspeet van 10 tot en met 18 jaar in twee leeftijdscategorieën.

De ochtendgroep is voor meiden van 10-13 jaar van 10:00- 12:30 uur. De middaggroep is voor meiden van 14-18 jaar van 13:30- 16:00 uur.

Er zullen 4 area’s zijn: Food/Chill, Beauty, Creatief en Beweging. Hier zullen de volgende activiteiten worden aangeboden:

Food/chill: Mocktails, lekkere gezonde snacks, chillen, muziek en karaoke

Beauty: Make-over door kappers en visagisten en photobooth na afloop

Creatief: Canvas tasjes pimpen en armbandjes maken

Beweging: Lasergamen

Kosten: €3
Locatie: Veluvine – F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet.
Tijdstip: 25 april 2023

Uit de media

Overal in de media lezen wij wat wij zelf ook zien in ons werk als jongerenwerkers bij SWN. Het aantal meiden met psychische problemen is sinds 2017 fors toegenomen. De mentale gezondheid van jongens is ook afgenomen, maar het staat niet in verhouding tot de psychische achteruitgang bij de meiden. De cijfers? In 2017 had 28% van de meiden op het voortgezet onderwijs emotionele problemen. Nu is dat 48% (bron NOS nieuws). Het lijkt erop dat dit onder anderen te maken heeft met de coronamaatregelen en de druk om te presteren. Hier zijn wij als jongerenwerkers erg van geschrokken en daarom ondernemen wij actie.

Let op, bij deelname aan het evenement geef je toestemming voor foto’s die gemaakt en eventueel gedeeld worden!

De inschrijving is dicht. Klein aantal kaarten nog beschikbaar voor de ochtend. In de middag meer kaarten beschikbaar aan de kassa!

Contactpersoon

Hadassa Drost

Hadassa Drost

Jongerenwerker

Nynke Pluim

Nynke Pluim

Jongerenwerker in opleiding

Aankomende activiteiten

Geen evenementen gevonden!