Meidenwerk (18-25)

Naast het reguliere meidenwerk bieden we ook een meidenwerkgroep voor meiden van 18 t/m 25 jaar. De meiden die elkaar binnen deze groep ontmoeten en steunen zijn meiden die in een kwetsbare situatie zitten. Zij hebben bijvoorbeeld te maken met een stressvolle of complexe thuissituatie, zijn net zelfstandig gaan wonen, hebben een psychische, fysieke of sociale beperking, hebben een beperkt sociaal netwerk of groeien op in meerdere culturen.

In dit soort situaties in het fijn om een plek te hebben waar je je gesteund voelt, je verhaal kwijt kunt en hulp kunt krijgen. Deze plek bieden we binnen deze meidenwerkgroep. Het is een veilige, gezellige groep waar je jezelf kunt zijn. Door de begeleiding en steun van andere meiden ontwikkel je meer geloof in eigen kunnen en groeit de motivatie om aan de slag te gaan met je persoonlijke situatie. Het is een steuntje in de rug bij het verder ontwikkelen van je eigen identiteit en het van daaruit vorm geven van je eigen leven als deel van de samenleving.

Elke maand komen de meiden bij elkaar en ondernemen ze samen een gezellige activiteit. De eigen bijdrage is €1 per keer.

Contactpersoon

Jacquelien Hulst

Jacquelien Hulst

jeugd- en jongerenwerker

Aankomende activiteiten

Geen evenementen gevonden!