Bezoek de toneeluitvoering ’De erfenis’ op 11 april

De toneelclub TZN (Toneel Zonder Naam) is opgericht in 1983. Er wordt al tientallen jaren met veel plezier gespeeld. Op donderdagmiddag 11 april spelen zij de voorstelling ‘De erfenis van tante Sofie’. De voorstelling schreef Harry Bekkering. De leden worden begeleid door Marije de Haan (theaterdocent en theatermaker). De voorstelling wordt gespeeld op 11 april in De Dorpsherberg Dr. Schutlaan 2 Nunspeet (oude dorpshuis). De zaal gaat open om 14.30 uur. Om 15.00 uur start de voorstelling tot die duurt tot ongeveer 16.00 uur. Een zaal voor enthousiast publiek, vele lachsalvo’s. Een voorstelling voor iedereen.

Het toneelstuk ‘De erfenis’

Harry: “De voorstelling gaat over de erfenis van Sofie Frankenstein van Vleuten. Het gaat over verwachtingen, al invullen wat je met de erfenis zou kunnen doen. Hoe het gaat aflopen? De voorstelling is geschreven voor even rollen en heeft een verrassend einde. Vier van rollen/spelers zijn debutanten bij de Toneelclub.”

De leden geven allemaal hoe fijn het is om samen te werken met Marije. Je leert meer over tekstbeleving, mimiek en samenspel. We leren veel van haar. De leden kijken er naar uit om op 11 april de voorstelling voor de eerste keer live te spelen. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Van de Broek Lohman Fonds Nunspeet, Luyterman van Loo Fonds en het fonds Lang Leve de kunst

Nieuwe leden gezocht

Een gesprek met de leden is vooral gezellig. Er is enorm veel plezier tijdens het repeteren en tijdens het gesprek vult iedereen elkaar aan. De toneelclub oefent voor de voorstellingen op de woensdagochtend van 9 tot 12 uur. Evelien: “Nieuwe leden (en ook mannen) zijn van harte welkom. Het is mooi te zien dat na de corona tijd de toneelclub is doorgestart en met zoveel plezier aan de voorstelling werkt. Vanaf september wordt er geoefend voor de voorstellingen die in de lente daarop gegeven worden. Wil je onderdeel uitmaken van dit leuke gezelschap? Heb je al ervaring met toneelspelen of wil je jezelf erin ontwikkelen? De sfeer is altijd gezellig en er wordt veel gelachen. Wees welkom.”

Reserveer tijdig

Kaarten voor de toneelvoorstelling (€ 5,00 per persoon inclusief 1 consumptie) op 11 april kun je bestellen via Stichting Welzijn Nunspeet; 0341-252 020 of e-mail evelien@welzijnnunspeet.nl of op de dag zelf. Dan zijn er ook kaarten aan de deur te koop.

Datum

11 april 2024
Verlopen

Tijd

14:30 - 17:00

Kosten

€5,00

Locatie

Dorpsherberg (VEG Nunspeet)
Dr. Schutlaan 2

Organisator

Evelien van den Berg (SWN)
Evelien van den Berg (SWN)
Telefoon
0341 25 20 20
Email
evelien@welzijnnunspeet.nl
Website
https://welzijnnunspeet.nl