Locaties

Op school

Trainingen en voorlichting vindt plaats op het Nuborgh Veluvine en diverse basisscholen in Nunspeet en de kernen.

Op straat

Sommige activiteiten vinden op een sportterrein, skatepark of trapveldje plaats.

De Garage (Nunspeet)

Ingang via parkeergarage Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet
do 15.30 – 17.00 (12+)

De Werf (Elspeet)

Nunspeterweg 3, Elspeet
di 15.00 – 17.30 (10+)
vr 15.00 – 17.00 (10+)
vr 19.00 – 21.00 (12+)

Jongerenwerkers

Jorine Littel

Jorine Littel

sociaal cultureel werker

Eigenlijk doe ik van alles wat bij de SWN. Zo ben ik coördinator van het maatjesproject Nunspeet. Ik kom bij mensen thuis als ouderenadviseur. Eén keer per week geef ik meidenwerk en één keer per maand organiseer ik Girls Only avonden. Daarnaast ben ik ook betrokken bij onze participatie-inloopgroep ZON. Als laatste geef ik ook met heel veel plezier op maandagochtend de zumba les.

Een super afwisselende baan dus waar geen dag hetzelfde is. Op veel verschillende manieren ben ik met veel verschillende mensen in contact en dat vind ik heel erg leuk om te doen. Elke dag haal ik veel voldoening uit mijn werk. Ik hoop dit dus ook nog heel lang te kunnen doen!

Bert de Jonge

Bert de Jonge

jongerenwerker

Jacquelien Hulst

Jacquelien Hulst

jeugd- en jongerenwerker

Sinds 2002 heb ik deze job en het blijft geweldig werk. Heel veel afwisseling, nieuwe trends, nieuwe mensen, nieuwe uitdagingen. Het werk is altijd in beweging en jongeren gaan nooit vervelen. Het is mooi om jongeren iets te mogen bieden dat ze helpt om zich te ontwikkelen tot volwassenen. Het is prachtig om te zien hoe ze groeien en hun eigenheid vinden, ieder via hun eigen weg. Vanuit SWN draag ik hier voornamelijk aan bij door het begeleiden en coördineren van de meidenwerkgroepen, het geven van weerbaarheidstrainingen (Rots & Water), en individuele begeleiding.

Britt van Bruggen

Britt van Bruggen

jongerenwerker

Sinds maart 2023 ben ik begonnen bij Stichting Welzijn Nunspeet als één van de jongerenwerkers. Ik ben 26 jaar en woon in IJsselmuiden. Ik heb een passie voor sport, reizen en duiken.

Na een langere tijd te hebben gewerkt voor het ministerie van defensie, ben ik mijn échte roeping achterna gegaan. Het contact met jongeren. Ik vind het leuk om het contact met jongeren aan te gaan en samen op zoek te gaan naar waar hun kwaliteiten liggen. Wanneer ik zie dat de jongeren zich ontplooien en zich ontwikkelen voelt dat voor mij als een geschenk waar ik onderdeel van mag zijn.

Je zult mij voornamelijk vinden in het jongerencentrum De Garage in Nunspeet en De Werf in Elspeet en samen met mijn collega’s bij verschillende activiteiten die wij organiseren voor de jeugd en jongeren in de gemeente Nunspeet.