Locaties

Op school

Trainingen en voorlichting vindt plaats op het Nuborgh Veluvine en diverse basisscholen in Nunspeet en de kernen.

Op straat

Sommige activiteiten vinden op een sportterrein, skatepark of trapveldje plaats.

De Garage (Nunspeet)

Ingang via parkeergarage Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet
do 15.30 – 17.00 (12+)

De Werf (Elspeet)

Nunspeterweg 3, Elspeet
di 15.00 – 17.30 (10+)
vr 15.00 – 17.00 (10+)
vr 19.00 – 21.00 (12+)

Jongerenwerkers

Jorine Littel

Jorine Littel

sociaal cultureel werker

Eigenlijk doe ik van alles wat bij de SWN. Zo ben ik coördinator van het maatjesproject Nunspeet. Ik kom bij mensen thuis als ouderenadviseur. Eén keer per week geef ik meidenwerk en één keer per maand organiseer ik Girls Only avonden. Daarnaast ben ik ook betrokken bij onze participatie-inloopgroep ZON. Als laatste geef ik ook met heel veel plezier op maandagochtend de zumba les.

Een super afwisselende baan dus waar geen dag hetzelfde is. Op veel verschillende manieren ben ik met veel verschillende mensen in contact en dat vind ik heel erg leuk om te doen. Elke dag haal ik veel voldoening uit mijn werk. Ik hoop dit dus ook nog heel lang te kunnen doen!

Bert de Jonge

Bert de Jonge

jongerenwerker

Jacquelien Hulst

Jacquelien Hulst

jeugd- en jongerenwerker

Sinds 2002 heb ik deze job en het blijft geweldig werk. Heel veel afwisseling, nieuwe trends, nieuwe mensen, nieuwe uitdagingen. Het werk is altijd in beweging en jongeren gaan nooit vervelen. Het is mooi om jongeren iets te mogen bieden dat ze helpt om zich te ontwikkelen tot volwassenen. Het is prachtig om te zien hoe ze groeien en hun eigenheid vinden, ieder via hun eigen weg. Vanuit SWN draag ik hier voornamelijk aan bij door het begeleiden en coördineren van de meidenwerkgroepen, het geven van weerbaarheidstrainingen (Rots & Water), en individuele begeleiding.

Tom Ekelmans

Tom Ekelmans

jongerenwerker

In de jongerencentra in Elspeet en Nunspeet ben ik veel te vinden. Ik heb plezier in mijn werk en vaak voelt het niet eens als werk! Ik vind het belangrijk om mensen te ondersteunen zodat ze (weer) een stukje verder komen in hun leven. Ik geniet van tijd met mijn gezin, koffie, met de hond naar het bos en mijn oude volvo. Ik wil de ander zien en respecteren en er als welzijnswerker zijn op de momenten dat je mij nodig hebt.

Zeggen wat je denkt kan ook iets aardigs zijn, wees de reden dat iemand glimlacht vandaag.