Team & bestuur

Stichting Welzijn Nunspeet bestaat uit vrijwilligers, medewerkers en een bestuur. Hieronder maak je kennis met ze en kan je eenvoudig contact met ze opnemen.

Medewerkers

Egbert Ribberink

Egbert Ribberink

directeur

Samen bouwen aan sociaal en ondernemend Nunspeet, waarbij ieder meetelt en mee mag doen.

Ik ben het bestuur erg dankbaar dat ik mij als directeur mag inzetten voor het welzijnswerk in mijn woonplaats. Ik denk aan de grote druk op de jeugdzorg, de GGZ en de WMO, de wens om steeds meer thuis en in de wijk op te vangen en de vergrijzing. Daar iets in neer te zetten is een grote uitdaging, maar ook een prachtige kans. Ik geloof dat we met de gemeente, fondsen, bedrijven en vooral veel vrijwilligers hier een heel betekenisvol werk in kunnen doen.

Society does not belong to any of us, but to all of us. It is the home we build together.” – Rabbi Sacks

Annie Nieuwenhuis

Annie Nieuwenhuis

sociaal cultureel werker

Op 3 april ’23 ben ik vol enthousiasme begonnen bij SWN als Sociaal Cultureel Werker. Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van de receptie, het ondersteunen van het AMVO vervoer en ik ben verantwoordelijk voor verschillende activiteiten die Welzijn aanbiedt.
Ik vind het leuk dat ik mensen mag aansturen, ondersteunen en motiveren.
In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag en samen met mijn man gaan wij graag met onze camper erop uit.
Evelien van den Berg

Evelien van den Berg

sociaal cultureel werker

Per 1 januari 2022 ben ik werkzaam bij Stichting Welzijn Nunspeet. Na mijn inwerkperiode ben ik onder andere het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en het werven van nieuwe vrijwilligers voor bijvoorbeeld een project als ‘burenhulp’. Er zijn genoeg mogelijkheden om actief bezig te zijn of om elkaar te ontmoeten. Want meedoen werkt om betrokken te blijven op je omgeving. Met samenwerking leer je andere mensen kennen, maar ook jezelf en je bereikt samen meer dan alleen. Mensen ontmoeten vind ik ontzettend waardevol.

Judith Lutgerink

Judith Lutgerink

welzijn volwassenen & ouderen

Sinds 1999 ben ik werkzaam bij het welzijnswerk in Nunspeet. Ik begon als ouderenwerker en ouderenadviseur. Een deel van mijn werkzaamheden bestaat uit ondersteuning en begeleiding vanuit het NOAT (het ondersteunings- en advies team van Welzijn Nunspeet) voor de groep volwassenen en ouderen. Daarnaast coördineer ik de hulpdienst, en hou me bezig met activiteiten rondom dementie. Ook ben ik sinds enige jaren Grip en Glans docent. Het is elke dag weer fijn om mee te denken over het welbevinden van mensen en te zien waartoe mensen in staat zijn.

Maaike Doppenberg

Maaike Doppenberg

welzijn volwassenen & ouderen

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij Stichting Welzijn Nunspeet als ouderenadviseur. Dit is een leuke en veelzijdige functie. Daarnaast ben ik betrokken bij de participatie inloopgroep ZON. Samen met hen kook ik elke eerste dinsdag van de maand voor ‘Samen aan tafel’. Met elkaar zorgen we voor een lekkere maaltijd voor de gasten. Daarnaast houd ik mij bezig met de AMVO bussen. Deze bussen worden gereden door vrijwilligers. Zij brengen passagiers naar hun plaats van bestemming binnen de gemeente Nunspeet

Jorine Littel

Jorine Littel

sociaal werker / VCP

Bert de Jonge

Bert de Jonge

jongerenwerker

Vanaf 2013 ben ik actief als jongerenwerker binnen de gemeente Nunspeet. Ik vind het ontzettend leuk om met jongeren op te trekken en ze te ondersteunen waar hun vragen liggen. Ik vind het leuk om contacten aan te gaan en hierbij te investeren in de relatie met de jongeren. Het is mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan de periode van het leven waarin jongeren zich gaan ontwikkelen. In deze periode vormen jongeren zich vaak tot de persoon die ze de rest van hun leven zullen zijn.

Je vind mij voornamelijk in onze jongerencentra of tijdens de verschillende activiteiten die we organiseren voor de jeugd in Nunspeet. Het kan ook zijn dat we elkaar tegenkomen op school want daar geven we weerbaarheidstrainingen zowel op basis als voortgezet onderwijs.

Jacquelien Hulst

Jacquelien Hulst

jeugd- en jongerenwerker

Sinds 2002 heb ik deze job en het blijft geweldig werk. Heel veel afwisseling, nieuwe trends, nieuwe mensen, nieuwe uitdagingen. Het werk is altijd in beweging en jongeren gaan nooit vervelen. Het is mooi om jongeren iets te mogen bieden dat ze helpt om zich te ontwikkelen tot volwassenen. Het is prachtig om te zien hoe ze groeien en hun eigenheid vinden, ieder via hun eigen weg. Vanuit SWN draag ik hier voornamelijk aan bij door het begeleiden en coördineren van de meidenwerkgroepen, het geven van weerbaarheidstrainingen (Rots & Water), en individuele begeleiding.

Britt van Bruggen

Britt van Bruggen

jongerenwerker

Sinds maart 2023 ben ik begonnen bij Stichting Welzijn Nunspeet als één van de jongerenwerkers. Ik ben 26 jaar en woon in IJsselmuiden. Ik heb een passie voor sport, reizen en duiken.

Na een langere tijd te hebben gewerkt voor het ministerie van defensie, ben ik mijn échte roeping achterna gegaan. Het contact met jongeren. Ik vind het leuk om het contact met jongeren aan te gaan en samen op zoek te gaan naar waar hun kwaliteiten liggen. Wanneer ik zie dat de jongeren zich ontplooien en zich ontwikkelen voelt dat voor mij als een geschenk waar ik onderdeel van mag zijn.

Je zult mij voornamelijk vinden in het jongerencentrum De Garage in Nunspeet en De Werf in Elspeet en samen met mijn collega’s bij verschillende activiteiten die wij organiseren voor de jeugd en jongeren in de gemeente Nunspeet.

Ellen Treurniet

Ellen Treurniet

sociaal werker / burenhulp

Sinds 2001 werk ik in het jeugd- en jongerenwerk in Nunspeet. In de loop van de jaren ben ik bij veel verschillende activiteiten en projecten betrokken geweest.

Momenteel hou ik mij vooral bezig met het project ‘Burenhulp’ en ‘Welzijn op Recept’. Daarnaast zit ik in de werkgroep van het Sport- en Preventieakkoord Nunspeet en ben ik betrokken bij diverse andere activiteiten voor volwassenen.

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te begeleiden, te stimuleren, te enthousiasmeren en te verbinden en hen waar nodig te ondersteunen bij wat zij belangrijk vinden. Humor en gezelligheid vind ik daarbij essentieel.

Noah Koning

Noah Koning

sociaal werker

Vanaf september 2021 ben ik begonnen als stagiair bij Stichting Welzijn Nunspeet. Inmiddels ben ik hier werkzaam als sociaal werker.

Momenteel zet ik mij in voor verschillende projecten waarbij ontmoeting en verbinding centraal staan. Zo ben ik bezig met het maatjesproject, welzijnsbezoeken, welzijn op recept en nog andere projecten.

Ik zet mij in om verbinding te zoeken en te maken in de gemeente Nunspeet. Mocht je kennis willen maken, voel je dan vrij om te bellen of langs te komen op kantoor.

Hadassa Drost

Hadassa Drost

jongerenwerker

Ik ben Hadassa Drost, 30 jaar en ik woon samen met mijn man en dochter in Nunspeet. In mijn vrije tijd houd ik van creatief bezig zijn, onder andere aquarellen en kalligraferen.

In mijn werk samen met jongeren op zoek gaan naar hun kwaliteiten en talenten: dat is wat ik graag doe! Ik vind het bijzonder dat ik als jongerenwerker een tijdje met hen mag optrekken en ze zichtbaar te zien groeien. Ik wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren, dat ze zichzelf mogen leren kennen en dat ze zich ontplooien tot wie ze zijn.

Ik zal voornamelijk betrokken zijn bij de inlopen in de jongerencentra, het meidenwerk en Girls Only.

Danique van Asselt

Danique van Asselt

coordinator servicepunt vrijwilligers

In Heerde ben ik opgegroeid en woon in het gezellige dorpje Veessen aan de IJssel. Ik heb een achtergrond in de dierverzorging en daarna wilde ik mij nog verder ontwikkelen. Na het afronden van de studie Ad Management in Zwolle was ik op zoek naar een baan waarbij contact met veel verschillende mensen en het onderling verbinden van mensen centraal stond. Ik ben graag in gesprek met mensen en ik wil graag mensen verder helpen en daar sluit deze baan goed op aan.

Naast mijn werk voor het servicepunt werk ik ook bij een zorginstelling in Wezep.

Vol enthousiasme en met een open blik begin ik aan deze nieuwe uitdaging en ik nodig iedereen van harte uit om eens langs te komen bij het servicepunt om kennis te maken!

Nynke Pluim

Nynke Pluim

stagiaire jongerenwerk

di / wo / do

nynke@welzijnnunspeet.nl
06 8999 1904

Ik ben Nynke Pluim, 20 jaar en ik woon in Nunspeet. Ik ben derdejaars student Social Work. Ik loop dit schooljaar (sep 2022- feb 2024) stage bij Stichting Welzijn Nunspeet op dinsdag, woensdag en af en toe op donderdag.

Ik ben veel actief bij de activiteiten voor de jongeren. Vorig schooljaar heb ik al een oriënterende stage afgerond bij SWN en heb ik al veel nieuwe dingen geleerd en kunnen proeven van het jongerenwerk. Momenteel loop ik mee bij meidenwerk en meidenwerk 18+. Daarnaast draai ik de pauze inloop en begin ik ook meer individuele begeleiding te doen.

Ik ben erg enthousiast om de aankomende anderhalf jaar stage te lopen en ik hoop veel nieuwe contacten te krijgen met de jongeren hier in Nunspeet.

Emma van den Merkhof

Emma van den Merkhof

jongerenwerker

Hoi, mijn naam is Emma van den Merkhof. Vanaf september 2022 ben ik begonnen met mijn jaarstage als jongerenwerker bij Stichting Welzijn Nunspeet. Momenteel studeer ik Social Work en zit ik in mijn derde jaar. Ik sta regelmatig bij de pauze inloop of bij de andere inloop momenten. Ik woon en studeer in Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek of iets creatiefs. Dit jaar hoop ik veel met jongeren in contact te komen, nieuwe ervaringen op te doen en mij verder te kunnen ontwikkelen als professional.

 

Wil je meedoen als medewerker of stagiar? Bekijk de openstaande vacatures.

Dagelijks bestuur

Michiel Westerhoff

voorzitter

Wouter Beerthuis

secretaris

Liesbeth Borsboom

penningmeester

Algemeen bestuur

C.J.C. Steketee-van den Berg

algemeen bestuur (lid)

A.M.C. Romeyn - Swarttouw

algemeen bestuur (lid)

M. de Valk

algemeen bestuur (lid)

W.G.C. Leeflang

algemeen bestuur (lid)

A.C. Froma - Bruinsema

algemeen bestuur (lid)

D. Liefers

algemeen bestuur (lid)

J.W.G. van Dam

algemeen bestuur (lid)

Wil je meedoen als bestuurslid? Bekijk de openstaande vacatures op de vrijwilliggers pagina.