Nunspeet verbindt

Nunspeet Verbindt is een vrolijke competitie tussen verschillende groepen uit de Nunspeetse samenleving. Dit evenement initieert SWN samen met de Lions Club Nunspeet. De bedoeling van het evenement is om zoveel mogelijk verschillende doelgroepen kennis te laten maken met elkaar. Gaande de dag spelen de teams verschillende competities tegen elkaar. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een feest waarbij ontmoeting van elkaar centraal staat.

Ieder jaar proberen we een lokaal maatschappelijk initiatief te sponsoren. Tot nu toe is het elke keer gelukt een mooi bedrag op te halen door middel van sponsoring door bedrijven en de eigen bijdrage van deelnemers. Deze eigen bijdrage bedraagt 150 euro per team. Mocht dit een belemmering voor deelname opleveren voor je team neem dan contact op met de organisatie die willen je graag helpen dit bedrag bij elkaar te krijgen.] Tijdens de coronacrisis is de organisatie doorgegaan om een digitale versie te organiseren. Dit was zeer succesvol met veel deelname en zelfs het hoogste bedrag voor het goede doel tot nu toe. 

In  2022 kiezen we er toch weer voor om een fysieke editie te organiseren. Deze editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 november 2022. De inschrijvingen zijn geopend dus we zien de inschrijvingen graag tegemoet. 

 

Contactpersoon

Bert de Jonge

Bert de Jonge

jongerenwerker

Aankomende activiteiten

Geen evenementen gevonden!