Nunspeet verbindt

De activiteit ‘Nunspeet verbindt’ wordt jaarlijks georganiseerd op de eerste zaterdag van de maand november, voor dit jaar is dat op 4 november. Maar in de aanloop naar dit event organiseerden we op 15 juni al ‘de Grote Nunspeet Verbindt Kwiz’. Het startevenement voor het Nunspeet Verbindt seizoen. En dat seizoen sluiten we traditiegetrouw af op zaterdag 4 november met de bekende Nunspeet Verbindt zaterdagmiddag, inclusief uitdagende behendigheidsproeven voor de deelnemende teams.

Dit jaar staat Nunspeet Verbindt volledig in het teken van ‘vrijwilligheid’. In samenwerking met het steunpunt vrijwilligers, Stichting Welzijn Nunspeet en de Lionsclub Nunspeet.

Tijdens dit inspirerende evenement konden diverse vrijwilligersorganisaties zich presenteren. Een zeer diverse bloemlezing van wat zij te bieden hebben en waar zij voor staan en de kansen die zij voor zinvol vrijwilligerswerk bieden. Zo is er de kans om vrijblijvend daadwerkelijk kennis te maken met de vele mogelijkheden voor je vrijwillige inzet.

Tijdens deze pubquiz werden er filmpjes afgespeeld van organisaties die lieten zien wie ze zijn en wat ze doen.

Het doel hiervan is promotie voor verschillende organisaties die aan het event meedoen. Mensen kunnen zich na de kick-off aanmelden om een kijkje in de keuken te nemen bij een organisatie naar keuze en daarmee mogelijk meedoen met het event op 4 november 2023. Meer informatie via danique@welzijnnunspeet.nl

 

Contactpersoon

Bert de Jonge

Bert de Jonge

jongerenwerker

Danique van Asselt

Danique van Asselt

Servicepunt vrijwilligers

Aankomende activiteiten

Geen evenementen gevonden!