Kom naar de bridge proeverij

Het kaartspel ‘bridge’ is een bekend kaartspel, maar lang niet iedereen kent de spelregels en strategie. Geheugen, inzicht, teamwork en concentratie zijn belangrijke factoren bij een spelletje Bridge. Wilt u kennismaken met bridgen kom dan naar de Bridge proeverij Nunspeet op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart in de Veluvine in Nunspeet.

Wilt u weten of bridge echt bij u past? Dan is het tijd om kennis te komen maken! Onze tweedaagse Bridge Proeverij Nunspeet is de ideale gelegenheid om op een ongedwongen manier te ‘proeven’ aan deze leuke en gezellige denksport. Onze docente, Nelly Michon, neemt u op speelse wijze mee in de beginselen van het bridgespel en al snel zult u uw eerste spelletje spelen.

Wat is bridge en wat is er zo leuk aan bridge? De gezelligheid natuurlijk, maar dat is zeker niet het enige. Het is vooral het spel zelf, dat blijft boeien. Je moet blijven nadenken, welke kaarten je ook krijgt. Over het bieden, het spelen en het tegenspelen. Bridge is wereldwijd het meest populaire kaartspel voor paren, dat overal met dezelfde regels wordt gespeeld. Bridge is dus ook een sociale sport en zeker niet duur. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt is een spel kaarten.

Naast het kennismaken met bridge wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd met hapjes, drankjes en een mooie lunch. Ook staan er leuke onderbrekingen op het programma: zo komt er een spreker die vertelt over de aanwezigheid van de wolf op de Veluwe en sluiten we zaterdag af met een kleine wijnproeverij. De eigen bijdrage voor beide dagen is dankzij een bijdrage vanuit het sport- en preventie akkoord van de gemeente Nunspeet slechts 25 euro per persoon.

Iedereen is van harte welkom. Meer informatie is verkrijgbaar bij Koos Dekker via 06-5322 7624.

Tags:

Datum

24 - 25 maart 2023
Verlopen

Kosten

€25,00

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet
Categorie

Organisator

Koos Dekker
Telefoon
06-5322 7624