Ontmoet Richard lll, de grootste slechterik aller tijden

Richard lll is de grootste slechterik aller tijden. Hij speelt een van de drie rollen in het toneelstuk in theater Veluvine op vrijdag 6 januari om 19:30. De entree is gratis, aanmelden kan bij Hadassa, zie de gegevens onderaan dit bericht.

Toneelstuk beschrijving:

De beroemdste schrijver óóit schreef een stuk over jou! Leuk hoor, alleen ben je het absoluut niet eens met de inhoud. Dat overkomt Richard III.

Hij kan er maar niet over uit hoe hij wordt neergezet in het befaamde toneelstuk van Shakespeare. ‘Dit is belachelijk! Kijk nou wat hier staat: ‘Richard III was de grootste slechterik aller tijden.’ Nepnieuws, dat is het! Waar is die vent, die zogenaamde grootste schrijver aller tijden, die Shakespeare. Hij mag dit eens even lekker komen uitleggen!’ In deze snelle bewerking van Richard III, vol verraad om de kroon in handen te krijgen, zien we hoe gevaarlijk woorden kunnen zijn. Zeker als ze zwart op wit staan, want gehaat of geliefd kun je worden in slechts één zin.

Meld je aan
Naderhand is er een meet & greet met de drie hoofdrolspelers. Tieners tussen 10 en 14 jaar kunnen zich aanmelden voor dit theaterstuk bij Hadassa door een e-mail te sturen. (vermeld daarin je voornaam, achternaam en leeftijd). Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Op=op.

Datum

06 januari 2023
Verlopen

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet
Categorie

Organisator

Hadassa Drost (SWN)
Hadassa Drost (SWN)
Telefoon
06 8999 2041
Email
hadassa@welzijnnunspeet.nl