Tweedehands kledingbeurs

Op donderdag 19 januari van 15:00 – 19:00 uur organiseert Stichting Welzijn Nunspeet een tweedehands kledingbeurs in de Veluvine. Kinder- en volwassen kleding, accessoires en schoenen zijn dan voor een klein prijsje te koop. Want ook die spullen verdienen een tweede kans. 

Mensen die een tafel willen huren om hun kleding te verkopen kunnen zicht melden bij Evelien via evelien@welzijnunspeet.nl of via 0341-252020. De verkoopopbrengst is voor jezelf en uiteraard is de kleding schoon en in een goede staat. Evelien: “We organiseren deze kledingbeurs zodat mensen in de eerste plaats hun ‘overtollige kleding’ kunnen verkopen. Dat kan vanuit het oogpunt duurzaamheid en minimalisme, immers ’tweedehands is een tweede kans’. Daarnaast hebben we ook oog voor de financiële situatie van mensen. Door je eigen kledingkast op te ruimen en je overtollige kleding te verkopen kun je op een laagdrempelige manier geld genereren. We hopen dat veel mensen zullen verkopen en kopen en dat we veel mensen zullen spreken.”

Voor koffie en thee wordt gezorgd. Kom vooral shoppen en neem anderen gezellig mee naar de F.A. Moleinlaan 186 in Nunspeet. We zien je graag de 19e!

Datum

19 januari 2023
Verlopen

Tijd

15:00 - 19:00

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet
Evelien van den Berg (SWN)

Organisator

Evelien van den Berg (SWN)
Telefoon
0341 25 20 20
Email
evelien@welzijnnunspeet.nl
Website
https://welzijnnunspeet.nl