Kom naar de tweedehands kledingbeurs

Op woensdag 13 september 2023 van 13:00 – 17:00 uur organiseert Stichting Welzijn Nunspeet een tweedehands kledingbeurs in de foyer van de Veluvine. Dit keer met medewerking van leerlingen van Nuborgh college. Kinder- en volwassen kleding, accessoires en schoenen zijn dan voor een klein prijsje te koop. Want ook die spullen verdienen een tweede kans. 

Winkeltje spelen

Wie heeft het vroeger niet leuk gevonden om ‘winkeltje’ te spelen? Op woensdag 13 september krijgt iedereen die dat wil de kans om voor één middag een eigen winkel te hebben door deel te nemen aan de kledingbeurs die van 13.00 tot 17.00 uur in de foyer van Veluvine wordt gehouden.

Zes redenen om mee te doen:

1) Als je je kledingkast opruimt, krijg je daar weer ruimte in
2) Je verdient wat geld met de verkoop van kleding die je niet meer draagt.
3) Je ‘gooit’ niet iets weg. Daarmee bespaar je het milieu.
4) Je kunt er de ander blij mee maken, misschien iemand die het niet zo breed heeft.
5) Het leven wordt steeds duurder, dus waarom zou je de volle prijs in de winkel betalen als je het voor een prikkie op de kledingbeurs kunt kopen?
6) Het is een gezellige en ontspannen sfeer.

Duurzame beurs

Stichting Welzijn Nunspeet werkt samen met de leerlingen van het Nuborgh College, die hun visie op kleding en de duurzaamheid daarvan gedurende de openingstijden van de kledingbeurs zullen tonen. De koper en de verkoper onderhandelen over de prijs en de opbrengst is voor de verkoper. De verkoopopbrengst is voor jezelf en uiteraard is de kleding schoon en in een goede staat. Evelien: “We organiseren deze kledingbeurs zodat mensen in de eerste plaats hun ‘overtollige kleding’ kunnen verkopen. Dat kan vanuit het oogpunt duurzaamheid en minimalisme, immers ’tweedehands is een tweede kans’. Daarnaast hebben we ook oog voor de financiële situatie van mensen. Door je eigen kledingkast op te ruimen en je overtollige kleding te verkopen kun je op een laagdrempelige manier geld genereren. We hopen dat veel mensen zullen verkopen en kopen en dat we veel mensen zullen spreken.” Ze sluit af met een tip: Zorg als verkoper voor voldoende wisselgeld.

Koffie & thee, doe lekker mee!

De koffie en thee wordt verzorgt door de Veluvine. Kom vooral shoppen en neem anderen gezellig mee naar de F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Wie kleding wil verkopen op 13 september kan zich opgeven bij Stichting Welzijn Nunspeet, telefoon 0341-252020 of mailen naar evelien@welzijnnunspeet.nl

Datum

13 september 2023
Verlopen

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

€7,50

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet

Organisator

Evelien van den Berg (SWN)
Evelien van den Berg (SWN)
Telefoon
0341 25 20 20
Email
evelien@welzijnnunspeet.nl
Website
https://welzijnnunspeet.nl