Theateravond: Leven met dementie

Donderdag 21 september is het ‘Wereld Alzheimer Dag’. Dit jaar willen we daar extra aandacht aan besteden door middel van een voorstelling Leven met Dementie van Gerdien Top. Voor de voorstelling in de Veluvine nodigen we je van harte hiervoor uit. De entree is vijf euro per persoon. Dementie komt steeds vaker voor en dat zal de komende jaren toenemen. Iedereen kan er mee te maken krijgen.

Stichting Welzijn Nunspeet vindt het belangrijk dat SWN-vrijwillig(st)ers weten wat ze kunnen doen als ze iemand tegenkomen met dementie. Ben je vrijwilliger bij ons, meld je aan en ontvang een gratis kaartje. Aanmelden kan door te bellen naar 0341-252 020 of te mailen naar info@welzijnnunspeet.nl.

In deze interactieve theateravond kijkt u achter de voordeur van een gezin met een huisgenoot met dementie. U ziet herkenbare scenes over hoe men hiermee omgaat. Met Gerdien Top gaat met het publiek in gesprek over dementie.

Weet u bijvoorbeeld dat het functioneren van iemand met dementie kan verbeteren wanneer er ‘goed’ op iemand gereageerd wordt? Maar wat is dan ‘goed’? En wat speelt er bij dementie nog meer, behalve geheugenproblemen? De spelers zijn Greet Wierda, Gert Talens en Roliena Top.

Datum

21 september 2023
Verlopen

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€5,00

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *