Themaworkshop over ‘eenzaamheid’

Vijftien verschillende welzijns- en maatschappelijke organisaties werken samen om de ‘week van de ontmoeting’ invulling te geven. Achttien (bestaande) activiteiten worden van 28 september tot en met 4 oktober georganiseerd voor een ieder die mee wil doen.

Namens Welzijn Nunspeet worden er drie activiteiten georganiseerd. Op maandag 3 oktober is een themaworkshop over ‘eenzaamheid’. Je kunt je voor dit thema aanmelden bij via vrijwilligers@welzijnnunspeet.nl. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. Deze bijeenkomst komt mede tot stand in samenwerking met vrijwilligerswerknunspeet.nl en ‘Mentaal Gezond Noord-Veluwe. De workshops zijn onderdeel van een workshopcarrousel en worden gehouden in de Veluvine in de ontmoetingsruimte van SWN. De workshop kan ook afzonderlijk worden bezocht. Indien je enthousiast bent (of wordt) en meer wil weten kun je ook de andere data bezoeken.

  • Maandag 9 oktober: Grenzen in het vrijwilligerswerk
  • Dinsdag 24 oktober: Bijeenkomst voor coördinatoren vrijwilligerswerk
  • Maandag 30 oktober: Cultuursensitief werken (dit wordt gegeven door GGD Noord- en Oost-Gelderland)

Naast deze lezing organiseert SWN ook een lasergame activiteit voor jongeren en een zit-fit activiteit voor ouderen in de Rank.

Lees meer over de week van de eenzaamheid.

Datum

04 oktober 2023
Verlopen

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet

Organisator

Danique van Asselt
Telefoon
06 8999 2042
Email
danique@welzijnnunspeet.nl