College van B&W brengt werkbezoek aan Welzijn Nunspeet en Veluvine

22 juni 2023 | Nieuws

In een warm Veluvine bracht het voltallige college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet en betrokken ambtenaren een werkbezoek aan de Veluvine. Op 20 juni van 14:00 – 16:00 werd aan de hand van een ‘proeverij’ diverse presentaties van bewoners gegeven. Zo kregen de geïnteresseerde leden van het college een beter beeld van de variëteit en veelheid aan zinvolle activiteiten die er binnen en buiten de muren van het Veluvine-gebouw aangeboden worden.

Tijdens het werkbezoek was de jongste deelnemer 2 jaar en de oudste 100 jaar! Burgemeester Céline Blom schreef naderhand op Facebook: ‘Een mooi werkbezoek aan Veluvine met alle maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor taalvaardigheid, inburgering, leven lang ontwikkelen, creativiteit, gezellig samen zijn, kinderopvang en nog veel meer! Veluvine geeft kleur aan Nunspeet!’

De hapjes van de Oekraïense ISK jongeren waren overvloedig en vielen goed in de smaak. De jongeren van theatergroep Wolf zorgden er op ludieke wijze voor dat het tijdschema perfect bewaakt werd en dat alle organisaties voldoende aan bod kwamen.

Als kers op de taart van de proeverij en als punt 10 van de ‘Veluvine Proeverij’ kwam de verrassing in de vorm van het uitreiken van het waarderingsteken van de gemeente Nunspeet aan Hannelore. Een mooi verslag daarvan staat inmiddels al op Nunspeet.nu.

Foto’s zijn gemaakt door Bram van de Biezen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...