Maatjesproject Nunspeet zoekt maatjes!

10 oktober 2022 | Nieuws

Momenteel zoeken we twee ‘maatjes’ voor een vrouw van 84 jaar en meneer van 54 jaar.

84-vrouw zoekt maatje

De 84-jarige mevrouw maakte al het een en ander mee en is daarom voorzichtig met het aangaan van nieuwe contacten. Ze woont alleen en is veel op zichzelf. Ze geeft aan dit op een bepaalde manier fijn te vinden. Het zou haar echter goed doen om haar netwerk uit te breiden. Ze is op dit moment vaak alleen en erop uitgaan lukt niet. Haar wereld is heel klein en eenzaamheid en isolatie ligt op de loer. Ze heeft veel steun aan haar zoon, maar hij kan uiteraard niet alles opvangen.

We zoeken dus een vrouw die de uitdaging aan wil gaan om mevrouw uit haar comfortzone te trekken om haar netwerk te versterken. Het liefst iemand die rustig en geduldig is, maar wel graag een praatje maakt en het over ditjes en datjes kan hebben. De eerste kennismaking zal eenvoudig een kopje koffie of thee drinken zijn. De ervaring is dat als mevrouw zich op haar gemakt voelt, ze zich wel openstelt, al is het voorzichtig. We gunnen haar een positieve ervaring van het leren kennen van nieuwe mensen.

Niet makkelijk, maar wel betekenisvol! Zie jij de uitdaging zitten?


54-jarige man zoekt maatje

Meneer is alleenstaand vader, werkt vijf dagen per week en heeft veel hobby’s. Hij kletst makkelijk en houdt van gezelligheid. Hij vindt het leuk om te fietsen, wandelen of gewoon ergens op het terras te zitten. Een keer musea bezoeken, met name thema’s rondom techniek of transport lijkt hem ook erg leuk. Gewoon een leuke, vriendelijke vent. En toch is het voor hem lastig om op iemand af te stappen en kennis te maken. Daarom hoopt hij via het maatjesproject iemand te leren kennen!

Voor meer informatie over het maatjesproject kan je contact opnemen met Jorine Littel via: 0341-252020 / jorine@welzijnnunspeet.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...