2 maatjes gezocht voor een meneer van 83 jaar en dame van 28 jaar

18 november 2022 | Nieuws

Bij het maatjes project zijn we op zoek naar twee maatjes voor…

…Een lieve en zorgzame meid van 28 jaar. Ze werkt op een dagbestedingslocatie van Philadelphia. Ook werkt ze bij dagbestedingslocatie Pluimzorg. Dit is een VVV-kantoor. Ze is hier vooral creatief bezig. Ook helpt ze soms achter de kassa. Ze houdt van gezelligheid en lekker kletsen. De aanvrager zou graag meer willen bewegen samen met iemand anders. Het zou mooi zijn als een wandelmaatje één keer per maand met haar wil komen wandelen.

…Vriendelijk en sociale man van 83 jaar. Iemand die zich makkelijk aan past aan anderen. Meneer heeft altijd als chauffeur op de vrachtwagen gezeten. Hij heeft ook een grote passie voor auto’s. In zijn schuur is hij dan ook vaak te vinden waar hij auto’s aan het repareren is. Daarnaast vindt hij het ook leuk om klokken te maken en te verzamelen.

Meneer is eigenlijk altijd alleen sinds hij weduwnaar is geworden. Hij zou het leuk vinden om met iemand erop uit te gaan, het liefst een vrouw. Ergens winkelen, van de zomer naar de braderie te gaan, ergens wat eten/drinken. We zoeken iemand die gezelligheid kan bieden en het leuk vindt om over vroeger te praten.

Lees meer over het maatjes-project.

Craig Adderley / Pexels.com

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...