Een naar links springend hert

15 juni 2023 | Nieuws

In de natuur zie je met regelmaat een hert of een ree. Zo zagen wij tijdens het lopen van het Pieterpad twee reeën lopen. Op de Nunspeetse vlag staat een links springend hert. Het hert heeft uitstekende ontwikkelde zintuigen, het is gevoelig en sociaal. Wat heeft dat nu met Stichting Welzijn Nunspeet te maken?

Dat zijn nu juist ook de eigenschappen van Stichting Welzijn Nunspeet. We hebben in de Nunspeetse samenleving onze ogen en oren goed open. Tijdens de Burenhulp project gaan we de buurt in en horen we wat er zoal speelt. Ook luisteren we naar de jongeren met hun problematiek, niet alleen luisteren maar echt horen. Net zoals het hert zijn we ook gevoelig en sociaal voor jong en oud. We proeven soms eenzaamheid of verborgen armoede. Allemaal thema’s die bij SWN binnenkomen. Voor jong en oud een organisatie waar je veilig bent. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Van een creatief activiteit tot mobiliteit bevorderen. We zijn van vele markten thuis.

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...