Geslaagde buurtbarbecue aan de Aarweg

3 juli 2023 | Nieuws

Buurtbewoners van de Aarweg in Nunspeet hebben een gezellige buurtbarbecue georganiseerd, mede dankzij de gemeente Nunspeet en Stichting Welzijn Nunspeet is dit een mooi buurtfeest geworden.

Wij plaatsten in mei nog een oproep dat je als buurt een aanvraag kon doen voor een waardebon. Je kon je hiervoor melden bij de gemeente en dit hebben de bewoners van de Aarweg gedaan. Zij ontvingen een waardebon van €150 die ingewisseld kon worden bij een samenwerkende partner, in dit geval koos deze buurt voor Party Verhuur Dekker.

Daarnaast ontvingen zij van Stichting Welzijn Nunspeet i.s.m. het Buurtfonds van de Nationale Postcode Loterij een extra cheque t.w.v. €500 die ze mochten besteden aan hun buurtfeest. Dankzij de inzet van Welzijn Nunspeet en de gemeente Nunspeet hebben zij een zeer geslaagde bbq kunnen organiseren die werd afgesloten met een heerlijk ijsje.

Lees ook het artikel van Daniëlle Meloen op rtvnunspeet.nl (foto met toestemming overgenomen van RTV Nunspeet)

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...