Sportsubsidie beschikbaar voor sportieve plannen

26 januari 2023 | Nieuws

In 2022 zijn er twaalf plannen uitgevoerd met behulp van de financiële steun uit het ‘sport- en preventieakkoord’ van de gemeente Nunspeet. In 2023 is er een budget van €20.000 beschikbaar om sportieve activiteiten te promoten.

Het doel van het akkoord is niet om een nieuwe projectorganisatie in het leven te roepen, maar juist om te verbinden en te versterken wat er al gebeurd. Met de uitvoering van de plannen uit dit akkoord willen we een beweging op gang brengen in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten. Samen maken we ons sterk voor gezondheidswinst van alle inwoners van de gemeente Nunspeet. Op nunspeetsportiefengezond.nl staat meer informatie, gerealiseerde projecten en lees je de criteria bij het indienen van een aanvraag.

Plannen tot een bedrag van €1500 worden het gehele jaar in behandeling genomen voor een beoordeling. Plannen boven een bedrag van €1500 worden tijdens de kerngroep bijeenkomst beoordeeld. Vergeet niet om rekening te houden met onderstaande deadlines. Bij het later indienen wordt het plan doorgeschoven naar de volgende bijeenkomst.

Deadline indienen plannen (17.00 uur)

  • Vrijdag 3 maart 2023;
  • Vrijdag 19 mei 2023;
  • Vrijdag 8 september 2023;
  • Vrijdag 3 november 2023.

Kerngroep bijeenkomst (Tijd: 19.30 – 21.00 uur)

  • Donderdag 23 maart 2023;
  • Maandag 12 juni 2023;
  • Donderdag 28 september 2023;
  • Maandag 27 november 2023.

Breng het sport- en preventieakkoord en de mogelijkheden gerust ook onder de aandacht binnen jouw eigen netwerk, vereniging of organisatie. Samen kunnen we er voor zorgen dat we bekendheid creëren en dat er plannen ingediend worden! Hopelijk worden er voor het sport- en preventieakkoord weer veel nieuwe plannen ingediend en goedgekeurd! Toch nog vragen? Neem gerust contact op met Ellen Treurniet of een van de andere leden van de kerngroep.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...