Maatjesproject Nunspeet zoekt maatjes!

28 februari 2023 | Nieuws

Momenteel zoeken we twee ‘maatjes’ voor een vrouw van 31 jaar en meneer van 83 jaar.

31-jarige vrouw zoekt maatje

Wat als je wel heel veel wilt doen, maar je lichaam niet altijd meewerkt? Een spontane jonge vrouw van 31 jaar zoekt een maatje. Ze heeft een rustig karakter en is betrouwbaar. Ze heeft verschillende creatieve hobby’s zoals onder andere aquarel schilderen en is graag in de natuur om vogels te spotten. Door haar ziekte is dat laatste echter lastig geworden. Zo heeft ze een laag energieniveau en last van prikkelgevoeligheid. Buitenshuis maakt zij vaak gebruik van rollator of rolstoel.

We zoeken iemand die het leuk lijkt om met haar op pad te gaan naar de natuur. Iemand die rustig is en zich makkelijk aan kan passen aan het energieniveau. Een maatje met auto zou handig zijn om bijvoorbeeld het bos in te kunnen. Het lijkt haar ook leuk om af en toe ergens een kopje thee te drinken met wat lekkers. De voorkeur ligt er om af te spreken op woensdag, donderdag of vrijdag (rond 10:00 uur of 15:00 uur) maar kan in overleg eventueel op een andere dag.

Niet makkelijk, maar wel betekenisvol! Zie jij de uitdaging zitten?


83-jarige man zoekt maatje

Deze sociale man van 83 jaar noemt zichzelf ‘een echte gentleman’. Hij is iemand die zich makkelijk aanpast aan anderen. Meneer heeft altijd als chauffeur op de vrachtwagen gezeten. Hij heeft ook een grote passie voor auto’s. In zijn schuur is hij dan ook vaak te vinden waar hij auto’s aan het repareren is. Daarnaast vindt hij het ook leuk om klokken te maken en te verzamelen.

Meneer is eigenlijk altijd alleen sinds hij weduwnaar is geworden. Hij zou het leuk vinden om met iemand erop uit te gaan, het liefst een vrouw. Ergens winkelen, van de zomer naar de braderie te gaan, ergens wat eten/drinken. We zoeken iemand die gezelligheid kan bieden en het leuk vindt om over vroeger te praten.

Voor meer informatie over het maatjesproject kan je contact opnemen met Jorine Littel via: 0341-252020 / jorine@welzijnnunspeet.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstraining voor meiden uit groep 6, 7 & 8

Weerbaarheidstraining voor meiden uit groep 6, 7 & 8

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime ervaring in en vinden het zelf...

Wat een gezelligheid!

Wat een gezelligheid!

Wat een gezelligheid tijdens het vrijwilligersfeestje. ’s Middags genoten we van de voorstelling: De erfenis van tante Sofie” De voorstelling ging over hoe de verwachtingen van enkele erfgenamen tot complicaties in de onderlinge relaties leidde. De toneelspelers...

Vitaal oud worden in de gemeente Nunspeet

Vitaal oud worden in de gemeente Nunspeet

Ouderdom is een rekbaar begrip. We noemen onszelf niet zo snel (en graag) oud. Bij het ouder worden komen nu eenmaal ook uitdagingen kijken en achteruitgang. Denk dan aan beperkingen als bijvoorbeeld minder mobiel zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk kan dit ons...