Inschrijvingen zomerkamp geopend

11 mei 2022 | Nieuws

Ook dit jaar weer een zomerkamp SWN Nunspeet

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit de gemeente Nunspeet kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan het door SWN georganiseerde zomerkamp. Het kamp vindt plaats op 20 t/m 22 juli.

Actief en buiten

De kamplokatie is in Vierhouten en het kamp wordt begeleid door de jongerenwerkers van SWN. Er wordt overnacht in blokhutten en met slecht weer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen recreatieruimte. Er zal een actief programma aangeboden worden met veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Denk aan strand, BBQ, watersport, spel, kampvuur en misschien wel een bonte avond. De ervaring is dat er veel verschillende jongeren mee gaan er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Aanmelden

Aanmelden voor het kamp kan tot 11 juni via Jacquelien Hulst of Bert de Jonge. Kosten voor deelname zijn €30,00 p.p. Mocht de eigen bijdrage een belemmering zijn om deel te nemen, dan horen we het graag.

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...