Inschrijvingen zomerkamp geopend

11 mei 2022 | Nieuws

Ook dit jaar weer een zomerkamp SWN Nunspeet

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit de gemeente Nunspeet kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan het door SWN georganiseerde zomerkamp. Het kamp vindt plaats op 20 t/m 22 juli.

Actief en buiten

De kamplokatie is in Vierhouten en het kamp wordt begeleid door de jongerenwerkers van SWN. Er wordt overnacht in blokhutten en met slecht weer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen recreatieruimte. Er zal een actief programma aangeboden worden met veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Denk aan strand, BBQ, watersport, spel, kampvuur en misschien wel een bonte avond. De ervaring is dat er veel verschillende jongeren mee gaan er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Aanmelden

Aanmelden voor het kamp kan tot 11 juni via Jacquelien Hulst of Bert de Jonge. Kosten voor deelname zijn €30,00 p.p. Mocht de eigen bijdrage een belemmering zijn om deel te nemen, dan horen we het graag.

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature: Coördinator servicepunt vrijwilligers

Vacature: Coördinator servicepunt vrijwilligers

We zijn heel blij dat de gemeenteraad in heeft gestemd met het voorstel van het college van B&W om het servicepunt vrijwilligers onder te brengen bij SWN. Officieel gaat dan in per 1 juli. Omdat we uitgaan van een opzegtermijn van twee maanden, hebben we nu een...

Drie nieuwe bestuursleden voor SWN

Drie nieuwe bestuursleden voor SWN

Veel dank voor aftredende bestuursleden Na 35 jaar betrokkenheid bij de stichting Welzijn Nunspeet en voorheen stichting Welzijn Ouderen Nunspeet, heeft Jan Wigger op 80-jarige leeftijd afscheid genomen als bestuurslid. Eerder vertrok ook Ans Gentenaar als...

Houtdorp 2022 is vol!

Houtdorp 2022 is vol!

In een hele korte tijd zijn de inschrijvingen voor het houtdorp 2022 volgelopen. Het is helaas niet meer mogelijk je op te geven.