Inschrijvingen zomerkamp geopend

11 mei 2022 | Nieuws

Ook dit jaar weer een zomerkamp SWN Nunspeet

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit de gemeente Nunspeet kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan het door SWN georganiseerde zomerkamp. Het kamp vindt plaats op 20 t/m 22 juli.

Actief en buiten

De kamplokatie is in Vierhouten en het kamp wordt begeleid door de jongerenwerkers van SWN. Er wordt overnacht in blokhutten en met slecht weer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen recreatieruimte. Er zal een actief programma aangeboden worden met veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Denk aan strand, BBQ, watersport, spel, kampvuur en misschien wel een bonte avond. De ervaring is dat er veel verschillende jongeren mee gaan er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Aanmelden

Aanmelden voor het kamp kan tot 11 juni via Jacquelien Hulst of Bert de Jonge. Kosten voor deelname zijn €30,00 p.p. Mocht de eigen bijdrage een belemmering zijn om deel te nemen, dan horen we het graag.

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...