Drie nieuwe bestuursleden voor SWN

2 juni 2022 | Nieuws

Veel dank voor aftredende bestuursleden

Na 35 jaar betrokkenheid bij de stichting Welzijn Nunspeet en voorheen stichting Welzijn Ouderen Nunspeet, heeft Jan Wigger op 80-jarige leeftijd afscheid genomen als bestuurslid. Eerder vertrok ook Ans Gentenaar als bestuurslid. Ze hebben veel voor de stichting mogen betekenen. Het noopte SWN wel om op zoek te gaan naar nieuwe bestuursleden en met succes. Zo zijn Marga de Valk, Diny Liefers en Wilco Leeflang bereid gevonden om het bestuur te versterken. Zij zijn als leidinggevende werkzaam of werkzaam geweest in de diverse velden die aan het welzijnswerk raken, zoals het onderwijs, de politiek, de cliëntenondersteuning of de kinderopvang. Met die kennis kunnen ze de directie en het team nu adviseren en ondersteunen.  Dat doen ze op persoonlijke titel, vanuit hun betrokkenheid bij het Nunspeetse.

“Ik hoefde er niet lang over na te denken”

Diny Liefers: “Bij Stichting Welzijn Nunspeet kon ik als vrijwilliger aan de slag en kreeg ik meer zicht op wat in Nunspeet nog meer mogelijk is op het maatschappelijk vlak. SWN werkt aan de sociale basis, verbinding zoeken, preventief te werk gaan, gebruik maken van je vaardigheden en gezamenlijk verantwoordelijk willen zijn voor het welbevinden van alle inwoners. Deze termen spreken me bijzonder aan. Dus toen mij werd gevraagd deel te gaan uitmaken van het algemeen bestuur van SWN hoefde ik daar niet heel lang over na te denken”.

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature: Coördinator servicepunt vrijwilligers

Vacature: Coördinator servicepunt vrijwilligers

We zijn heel blij dat de gemeenteraad in heeft gestemd met het voorstel van het college van B&W om het servicepunt vrijwilligers onder te brengen bij SWN. Officieel gaat dan in per 1 juli. Omdat we uitgaan van een opzegtermijn van twee maanden, hebben we nu een...

Houtdorp 2022 is vol!

Houtdorp 2022 is vol!

In een hele korte tijd zijn de inschrijvingen voor het houtdorp 2022 volgelopen. Het is helaas niet meer mogelijk je op te geven.

Inschrijvingen zomerkamp geopend

Inschrijvingen zomerkamp geopend

Ook dit jaar weer een zomerkamp SWN Nunspeet Jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit de gemeente Nunspeet kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan het door SWN georganiseerde zomerkamp. Het kamp vindt plaats op 20 t/m 22 juli. Actief en buiten De kamplokatie is in...