Vacature: Coördinator servicepunt vrijwilligers

7 juni 2022 | Nieuws

We zijn heel blij dat de gemeenteraad in heeft gestemd met het voorstel van het college van B&W om het servicepunt vrijwilligers onder te brengen bij SWN. Officieel gaat dan in per 1 juli. Omdat we uitgaan van een opzegtermijn van twee maanden, hebben we nu een vacature online gezet met aanvangsdatum 1 september. Ook daar zit nog klein voorbehoud in, omdat we nog een subsidie toekenning van de gemeente moeten afwachten.

Voortbouwen op wat er is

De afgelopen jaren heeft het servicepunt vanuit de gemeente veel kunnen doen voor de 8000 vrijwilligers en 130 vrijwilligersorganisaties in Nunspeet. Het team van staf en vrijwilligers heeft hard gewerkt aan de vacaturebank, het taalmaatjes project en de workshop carrousel (deskundigheidsbevordering). Vanuit SWN willen we hier op voortbouwen. De reikwijdte van het servicepunt willen we verbreden (meer organisaties bereiken met aanbod en ondersteuning) en de impact vergroten (passende expertise ontwikkelen voor besturen, verenigingen en kleine stichtingen, beter gebruik maken van online-tools en communicatie kanalen). Een mooie opdracht voor de nieuwe coördinator, denken wij.

Als je meer wilt weten, lees dan hier de vacature tekst.

Gerelateerde nieuwsberichten

STEM op SWN met Rabo-clubsupport 

STEM op SWN met Rabo-clubsupport 

Alle leden van de Rabobank die ouder zijn dan 12 jaar mogen 3 stemmen uitbrengen op hun doel naar voorkeur. Stemmen kan tot 27 september via jouw persoonlijke stemcode via de website. Stem op SWN >>>.

SWN waardeert de tomeloze inzet van vrijwilligers

SWN waardeert de tomeloze inzet van vrijwilligers

Uit onderzoek van het servicepunt vrijwilligers Nunspeet (bij Egbert op te vragen) blijkt dat vrijwilligers in Nunspeet zich gemiddeld 4,5 uur per week inzetten voor de samenleving. Dat zij dit vaak langer dan 10 jaar doen en dat ze dit regelmatig bij meer dan een...

Veel activiteiten beginnen weer in september.

Veel activiteiten beginnen weer in september.

Voor veel mensen zit de vakantie erop. Na een tijd van rust is het goed om weer actief te zijn. Zoekt u vrijwilligerswerk of een leuke activiteit? Dan bent u bij WELZIJN  Nunspeet op het goede adres. Bezoek onze activiteiten op onze website en we zien u graag...