Jongerencentrum ‘De Garage’ is weer open

27 september 2023 | Nieuws

Na een lange vakantie, na een grote verbouwing met nieuwe looks gaan we er weer met veel enthousiasme en plezier er tegenaan! Het jongerencentrum ‘De Garage’ is klaar om alle jeugdigen in en rondom Nunspeet te ontvangen en op de volgende momenten open:

  • Vanaf 11 oktober zal er elke woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 een inloop zijn voor de kinderen uit groep 7/8 en klas 1. De ene week zal toegankelijk wezen voor alleen meiden en de andere week voor jongens en meisjes tegelijk.
  • Elke donderdagavond van 19:00 t/m 21:00 is ons jongerencentrum open, op deze momenten zullen wij voornamelijk activiteiten aanbieden. Denk hierbij aan: creatieve creaties maken, laser gamen, koken, filmavonden en ga maar door. Een en al plezier dus!
  • Vrijdagavond zal ons jongerencentrum open wezen van 19:00 t/m 22:00 voor alle die graag bij ons hun weekend willen beginnen.

Voor alle vragen, kan er contact opgenomen worden met onze jongerenwerkers Bert en Britt. Via onze sociale media zullen we alles rondom de inlopen delen! Namens het team waarin Hadassa, Jacquelien en Emma ook inzitten hebben wij er enorm veel zin in!

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...