Jongerencentrum ‘De Garage’ is weer open

27 september 2023 | Nieuws

Na een lange vakantie, na een grote verbouwing met nieuwe looks gaan we er weer met veel enthousiasme en plezier er tegenaan! Het jongerencentrum ‘De Garage’ is klaar om alle jeugdigen in en rondom Nunspeet te ontvangen en op de volgende momenten open:

  • Vanaf 11 oktober zal er elke woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 een inloop zijn voor de kinderen uit groep 7/8 en klas 1. De ene week zal toegankelijk wezen voor alleen meiden en de andere week voor jongens en meisjes tegelijk.
  • Elke donderdagavond van 19:00 t/m 21:00 is ons jongerencentrum open, op deze momenten zullen wij voornamelijk activiteiten aanbieden. Denk hierbij aan: creatieve creaties maken, laser gamen, koken, filmavonden en ga maar door. Een en al plezier dus!
  • Vrijdagavond zal ons jongerencentrum open wezen van 19:00 t/m 22:00 voor alle die graag bij ons hun weekend willen beginnen.

Voor alle vragen, kan er contact opgenomen worden met onze jongerenwerkers Bert en Britt. Via onze sociale media zullen we alles rondom de inlopen delen! Namens het team waarin Hadassa, Jacquelien en Emma ook inzitten hebben wij er enorm veel zin in!

Gerelateerde nieuwsberichten

(Foto)verslag opening elektrische AMVO-bussen

(Foto)verslag opening elektrische AMVO-bussen

Stichting Welzijn Nunspeet staat voor 'waardevol verbinden'. Dat doen we vandaag heel letterlijk; we verbinden de bussen van ouderenvervoer met het elektrisch netwerk. Een verbinding die heel waardevol is voor het klimaat. Wat nog een mooie bijkomstigheid is, is dat...

Waar gaan jouw stekels van overeind staan?

Waar gaan jouw stekels van overeind staan?

Van 20 t/m 26 november was de 'week tegen kindermishandeling'. Tijdens deze week hebben meerdere organisaties, die betrokken zijn bij de jeugdigen en jongeren in Nunspeet, actiegevoerd en deelden een stekelige plant uit in Nunspeet.   Deze actie was er om meer...

Fotoverslag jongerenbezoek aan Bakker Piet in Elspeet

Fotoverslag jongerenbezoek aan Bakker Piet in Elspeet

Woensdag 22 november zijn de jongerenwerkers op bezoek geweest bij Bakker Piet in Elspeet. Hier hebben de jeugdigen zelf broodjes mogen ontwerpen, versieren en bakken. Terwijl de broodjes aan het bakken waren, kregen we allemaal een rondleiding door de bakker. Het was...