Verslag bezoek zandsculpturen uitje

20 september 2023 | Nieuws

Op zaterdag 16 september gingen 12 deelnemers een dagje naar de Zandsculpturen in Garderen. Tussen 09.30 uur en 10.00 uur werden de deelnemers met de AMVO-bussen opgehaald. Bij aankomst begonnen we de dag eerst met een kopje koffie en daarna starten we met het bekijken van de Zandsculpturen. Het thema was Tegelwijsheden en Vaderlandse Geschiedenis. We stapten in een wereld van zand, kunst, vermaak en geschiedenis.

Deze dag bracht ook herinneringen van de oorlog met zich mee. Een deelnemer begon te vertellen over de oorlog en daardoor werd er verbinding gelegd door bezoekers die weer naar de verhalen luisterden.

Rondom lunchtijd was er een mogelijkheid om samen of op eigen gelegenheid te lunchen. Maar je kon ook verder met het bezichtigen van de zandsculpturen. Je was vrij om te gaan en te staan waar je wilde. We eindigden deze dag bij een afgesproken plek om zo terug te gaan naar huis. Als afsluiting koos de chauffeur een mooie route richting Nunspeet en bracht iedereen netjes thuis. Het was een leuke en gezellige dag!

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...