Koop nu, 75 korting, 2e gratis, heel veel korting op Black Friday

22 november 2022 | Nieuws

25 november is het ‘Black Friday’. Kopen, kopen, kopen. We worden verleid tot allerlei aankopen. Ze spiegelen je voor dat jij het laatste product in handen kan krijgen. Het is nu of nooit. Maar wat als je geen financiële middelen hebt om hierin mee te gaan?

Mogelijkheden

Er zijn bij Stichting Welzijn Nunspeet verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen. Wilt u daar eens over praten of heb je financieel hulp nodig. Kom dan naar onze spreekuren.

Het financieel trefpunt

Bij het financieel trefpunt kunt u terecht met al u financiële vragen. Denk hierbij aan het aanvragen van toeslagen. Ook is er een sociaal raadvrouw / sociaal juridisch dienstverlener aanwezig. Lees meer over het financieel trefpunt.

Het belastinghulp spreekuur

Twee deskundige vrijwilligers helpen u bij de belasting aangifte. Lees meer over het spreekuur belastinghulp. Aanmelden bij Stichting Welzijn Nunspeet via het telefoonnummer: 0341-252020.

Sociaal trefpunt

Wilt u uw zorgen delen met een medewerker. Als u uw zorgen uitspreekt komt er openheid en misschien een oplossing. Zorgen om de financiële situatie of op het vlak van uw gezondheid. U bent niet alleen in uw zorgen. Lees meer over het sociaal trefpunt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Jongerenwerkers in Nunspeet gaan voor veiligheid en vertrouwen

Jongerenwerkers in Nunspeet gaan voor veiligheid en vertrouwen

Begin november koningin Máxima een open brief* aan jongeren. Want, jongeren staan steeds meer en vaker onder druk en lijden onder stress of mentale problemen. Het advies van de koningin luidt: praten, praten, praten. In Nunspeet zijn Hadassa Drost en Bert de Jonge...

2 maatjes gezocht voor een meneer van 83 jaar en dame van 28 jaar

2 maatjes gezocht voor een meneer van 83 jaar en dame van 28 jaar

Bij het maatjes project zijn we op zoek naar twee maatjes voor... ...Een lieve en zorgzame meid van 28 jaar. Ze werkt op een dagbestedingslocatie van Philadelphia. Ook werkt ze bij dagbestedingslocatie Pluimzorg. Dit is een VVV-kantoor. Ze is hier vooral creatief...

Word taalmaatje

Word taalmaatje

Het leren van de Nederlandse taal is ontzettend belangrijk en waardevol. Vrijwillige taalmaatjes kunnen een wereld van verschil betekenen in iemands leven. Zo kunnen anderstaligen dankzij vrijwillige taalmaatjes beter meedoen in de maatschappij en ontstaat er...