Koop nu, 75 korting, 2e gratis, heel veel korting op Black Friday

22 november 2022 | Nieuws

25 november is het ‘Black Friday’. Kopen, kopen, kopen. We worden verleid tot allerlei aankopen. Ze spiegelen je voor dat jij het laatste product in handen kan krijgen. Het is nu of nooit. Maar wat als je geen financiële middelen hebt om hierin mee te gaan?

Mogelijkheden

Er zijn bij Stichting Welzijn Nunspeet verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen. Wilt u daar eens over praten of heb je financieel hulp nodig. Kom dan naar onze spreekuren.

Het financieel trefpunt

Bij het financieel trefpunt kunt u terecht met al u financiële vragen. Denk hierbij aan het aanvragen van toeslagen. Ook is er een sociaal raadvrouw / sociaal juridisch dienstverlener aanwezig. Lees meer over het financieel trefpunt.

Het belastinghulp spreekuur

Twee deskundige vrijwilligers helpen u bij de belasting aangifte. Lees meer over het spreekuur belastinghulp. Aanmelden bij Stichting Welzijn Nunspeet via het telefoonnummer: 0341-252020.

Sociaal trefpunt

Wilt u uw zorgen delen met een medewerker. Als u uw zorgen uitspreekt komt er openheid en misschien een oplossing. Zorgen om de financiële situatie of op het vlak van uw gezondheid. U bent niet alleen in uw zorgen. Lees meer over het sociaal trefpunt.

Gerelateerde nieuwsberichten

(Foto)verslag opening elektrische AMVO-bussen

(Foto)verslag opening elektrische AMVO-bussen

Stichting Welzijn Nunspeet staat voor 'waardevol verbinden'. Dat doen we vandaag heel letterlijk; we verbinden de bussen van ouderenvervoer met het elektrisch netwerk. Een verbinding die heel waardevol is voor het klimaat. Wat nog een mooie bijkomstigheid is, is dat...

Waar gaan jouw stekels van overeind staan?

Waar gaan jouw stekels van overeind staan?

Van 20 t/m 26 november was de 'week tegen kindermishandeling'. Tijdens deze week hebben meerdere organisaties, die betrokken zijn bij de jeugdigen en jongeren in Nunspeet, actiegevoerd en deelden een stekelige plant uit in Nunspeet.   Deze actie was er om meer...

Fotoverslag jongerenbezoek aan Bakker Piet in Elspeet

Fotoverslag jongerenbezoek aan Bakker Piet in Elspeet

Woensdag 22 november zijn de jongerenwerkers op bezoek geweest bij Bakker Piet in Elspeet. Hier hebben de jeugdigen zelf broodjes mogen ontwerpen, versieren en bakken. Terwijl de broodjes aan het bakken waren, kregen we allemaal een rondleiding door de bakker. Het was...