Koop nu, 75 korting, 2e gratis, heel veel korting op Black Friday

22 november 2022 | Nieuws

25 november is het ‘Black Friday’. Kopen, kopen, kopen. We worden verleid tot allerlei aankopen. Ze spiegelen je voor dat jij het laatste product in handen kan krijgen. Het is nu of nooit. Maar wat als je geen financiële middelen hebt om hierin mee te gaan?

Mogelijkheden

Er zijn bij Stichting Welzijn Nunspeet verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen. Wilt u daar eens over praten of heb je financieel hulp nodig. Kom dan naar onze spreekuren.

Het financieel trefpunt

Bij het financieel trefpunt kunt u terecht met al u financiële vragen. Denk hierbij aan het aanvragen van toeslagen. Ook is er een sociaal raadvrouw / sociaal juridisch dienstverlener aanwezig. Lees meer over het financieel trefpunt.

Het belastinghulp spreekuur

Twee deskundige vrijwilligers helpen u bij de belasting aangifte. Lees meer over het spreekuur belastinghulp. Aanmelden bij Stichting Welzijn Nunspeet via het telefoonnummer: 0341-252020.

Sociaal trefpunt

Wilt u uw zorgen delen met een medewerker. Als u uw zorgen uitspreekt komt er openheid en misschien een oplossing. Zorgen om de financiële situatie of op het vlak van uw gezondheid. U bent niet alleen in uw zorgen. Lees meer over het sociaal trefpunt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Word ook ‘steungezin’

Word ook ‘steungezin’

Ieder gezin heeft wel eens tijden waarin het niet allemaal op rolletjes loopt. Als de emmer dreigt over te lopen en het lukt niet meer om voldoende tijd en aandacht aan de kinderen of jezelf te besteden, dan kan je wel wat hulp gebruiken. Maar wat als je geen netwerk...

Meidenevent valt letterlijk in het water

Meidenevent valt letterlijk in het water

Dinsdag 20 februari zou het grote meidenevenement Girls United weer van start gaan. Alle voorbereidingen waren al getroffen en de versieringen van het thema 'Alles is liefde' stonden al klaar. Het zou een ontzettend leuke middag worden waar honderd meiden uit Nunspeet...

Taalfeest voor basisschoolkinderen

Taalfeest voor basisschoolkinderen

Op woensdag 27 maart wordt in bibliotheek Nunspeet een taalfeest gehouden, voor basisschoolkinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Kinderen die baat hebben bij een succeservaring op het gebied van lezen en schrijven, zijn van harte welkom om mee te doen. Wat...