Koop nu, 75 korting, 2e gratis, heel veel korting op Black Friday

22 november 2022 | Nieuws

25 november is het ‘Black Friday’. Kopen, kopen, kopen. We worden verleid tot allerlei aankopen. Ze spiegelen je voor dat jij het laatste product in handen kan krijgen. Het is nu of nooit. Maar wat als je geen financiële middelen hebt om hierin mee te gaan?

Mogelijkheden

Er zijn bij Stichting Welzijn Nunspeet verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen. Wilt u daar eens over praten of heb je financieel hulp nodig. Kom dan naar onze spreekuren.

Het financieel trefpunt

Bij het financieel trefpunt kunt u terecht met al u financiële vragen. Denk hierbij aan het aanvragen van toeslagen. Ook is er een sociaal raadvrouw / sociaal juridisch dienstverlener aanwezig. Lees meer over het financieel trefpunt.

Het belastinghulp spreekuur

Twee deskundige vrijwilligers helpen u bij de belasting aangifte. Lees meer over het spreekuur belastinghulp. Aanmelden bij Stichting Welzijn Nunspeet via het telefoonnummer: 0341-252020.

Sociaal trefpunt

Wilt u uw zorgen delen met een medewerker. Als u uw zorgen uitspreekt komt er openheid en misschien een oplossing. Zorgen om de financiële situatie of op het vlak van uw gezondheid. U bent niet alleen in uw zorgen. Lees meer over het sociaal trefpunt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Bezoek de nieuwe website met info over vrijwilligerswerk in Nunspeet

Bezoek de nieuwe website met info over vrijwilligerswerk in Nunspeet

Ondanks dat er al heel veel mensen vrijwilligerswerk doen, zijn er veel mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en zijn er veel organisaties op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. De nieuwe website vrijwilligerswerknunspeet.nl brengt vraag en...

Weerbaarheidstraining voor meiden uit groep 6, 7 & 8

Weerbaarheidstraining voor meiden uit groep 6, 7 & 8

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime ervaring in en vinden het zelf...

Wat een gezelligheid!

Wat een gezelligheid!

Wat een gezelligheid tijdens het vrijwilligersfeestje. ’s Middags genoten we van de voorstelling: De erfenis van tante Sofie” De voorstelling ging over hoe de verwachtingen van enkele erfgenamen tot complicaties in de onderlinge relaties leidde. De toneelspelers...