Koop nu, 75 korting, 2e gratis, heel veel korting op Black Friday

22 november 2022 | Nieuws

25 november is het ‘Black Friday’. Kopen, kopen, kopen. We worden verleid tot allerlei aankopen. Ze spiegelen je voor dat jij het laatste product in handen kan krijgen. Het is nu of nooit. Maar wat als je geen financiële middelen hebt om hierin mee te gaan?

Mogelijkheden

Er zijn bij Stichting Welzijn Nunspeet verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen. Wilt u daar eens over praten of heb je financieel hulp nodig. Kom dan naar onze spreekuren.

Het financieel trefpunt

Bij het financieel trefpunt kunt u terecht met al u financiële vragen. Denk hierbij aan het aanvragen van toeslagen. Ook is er een sociaal raadvrouw / sociaal juridisch dienstverlener aanwezig. Lees meer over het financieel trefpunt.

Het belastinghulp spreekuur

Twee deskundige vrijwilligers helpen u bij de belasting aangifte. Lees meer over het spreekuur belastinghulp. Aanmelden bij Stichting Welzijn Nunspeet via het telefoonnummer: 0341-252020.

Sociaal trefpunt

Wilt u uw zorgen delen met een medewerker. Als u uw zorgen uitspreekt komt er openheid en misschien een oplossing. Zorgen om de financiële situatie of op het vlak van uw gezondheid. U bent niet alleen in uw zorgen. Lees meer over het sociaal trefpunt.

Gerelateerde nieuwsberichten

100-jarige viert z’n verjaardag met biljart-vrienden

100-jarige viert z’n verjaardag met biljart-vrienden

Een bijzondere mijlpaal is dat de heer Prins honderd jaar is geworden. Hij is als actieve Pomerans-biljarter al vele jaren betrokken. Samen met zijn biljart-vrienden hebben we dat leuk kunnen vieren. Een cameraploeg van omroep Gelderland deed verslag van de...

Organiseer een buurtbarbecue en win een vleespakket

Organiseer een buurtbarbecue en win een vleespakket

Stichting Welzijn Nunspeet draagt buurtactiviteiten een warm hart toe. We willen buurtbewoners stimuleren om een buurtactiviteit te organiseren en verloten hiervoor vijf cadeaubonnen van de plaatselijke slager. Samen met de subsidie van de gemeente kan alles dus...

Afscheid van ‘onze Ruth’

Afscheid van ‘onze Ruth’

“De afgelopen drie jaar hield ik mij bezig met vrijwilligers, activiteiten, docenten en diverse projecten en deed dat met veel plezier. Ondanks dat ga ik stoppen bij Welzijn Nunspeet en aan de slag bij GGZ centraal in Ermelo.” Ruth schrijft zelf: “Halverwege maart...