Leonie stelt zich voor

20 april 2024 | Nieuws

Ik ben Leonie, 22 jaar oud en momenteel studeer ik Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Sinds februari maak ik deel uit van het fantastische team van Stichting Welzijn Nunspeet, waar ik op woensdag en donderdag te vinden ben. Gedurende mijn stageperiode is mijn voornaamste doel om zoveel mogelijk ervaring op te doen en elk kind het gevoel te geven dat ze gezien worden.

Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders in het prachtige Nunspeet, maar wie weet komt daar tijdens mijn stage verandering in. Jullie kunnen mij tegenkomen bij verschillende inlopen, ik bied individuele begeleiding, ondersteun bij weerbaarheidstrainingen en ben betrokken als maatje in het maatjesproject.

Naast mijn stage en studie werk ik ook achter de kassa bij de Plus. In mijn vrije tijd geniet ik van creatieve bezigheden, wandelingen in de natuur en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie mooie momenten te beleven en te groeien binnen dit prachtige vakgebied!

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...