Mas4you-overeenkomst ondertekening voor 2023 – 2026

12 november 2022 | Nieuws

Op donderdag 10 november werden er opnieuw handtekeningen gezet voor de voortzetting van de Maatschappelijke Stage (MaS) in onze regio met scholen, vrijwilligerssteunpunten en gemeenten. De ondertekening vond plaats op de prachtige locatie van de Schaapskooi in Ermelo.

De MaS is vanaf 2014 niet meer verplicht en er is geen rijkssubsidie meer voor beschikbaar. Maar toch vinden we de MaS zo belangrijk, dat we ermee doorgaan. Op deze manier komen jongeren namelijk in aanraking met vrijwilligerswerk en het is ook gebleken dat leerlingen vaak na de MaS-stage blijven bij die organisatie om vrijwilligerswerk te verrichten en dat willen we graag voortzetten! Zo heeft ook het Servicepunt, namens SWN, een handtekening gezet onder deze overeenkomst.

 


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...