SWN draagt buurtactiviteiten een warm hart toe

26 april 2023 | Nieuws

We willen buurtbewoners stimuleren om een buurtactiviteit te organiseren. Denk hierbij aan Burendag of Buurt barbecue. We willen graag meedenken met bestaande activiteiten of hulp bieden bij het aanvragen van de Burgerfonds Vitale Kernen.

In kaart brengen
Ook willen we graag in kaart brengen waar de buurt al actief is. Wilt u ons hierbij helpen om de enquête in te vullen? Het kost maar drie minuten tijd. Alvast bedankt.

Zorgen voor elkaar
Laten we in de buurten van de gemeente Nunspeet voor elkaar zorgen en kom in actie. Organiseer een leuke buurtbarbecue en meld u aan om een cadeaubon van de plaatselijke slager te winnen. Dan wordt het pas echt voorjaar in de buurt.

Meer informatie bij Evelien via: evelien@welzijnnunspeet.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...