110 deelnemers genoten van Girls United event

2 mei 2023 | Nieuws

Op 25 mei was het eerste ‘Girls United Nunspeet event’. Het was een geslaagd event met zo’n 110 meiden. We hebben dit event georganiseerd naar aanleiding van verschillende nieuwsberichten over de mentale gezondheid bij meiden. Dit nieuws raakte ons en we hadden allemaal het idee dat we hier iets mee moesten doen.

Er stond ’s ochtends al een lange rij enthousiaste meiden bij de ingang. Tijdens het event konden de meiden verschillende activiteiten doen. Zo konden ze bijvoorbeeld hun kapsel laten doen of zelf armbandjes maken. In de gymzaal konden ze laser gamen en in het jongerencentrum ‘De Garage’ konden ze even bijkomen met wat lekkers en muziek. We hebben veel meiden gesproken en leren kennen. Naderhand hebben alle meiden een enquête ingevuld. Hierin konden ze onder andere aangeven wat voor activiteiten ze missen in Nunspeet. Er werd veel geantwoord dat ze een event zoals Girls United Nunspeet missen. Met de antwoorden die gegeven zijn in de enquête, gaan we nadenken over hoe we Girls United een vervolg kunnen geven.

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...