Tien redenen waarom Nunspeetse vrijwilligers zich inzetten – en SWN hen bedankt

27 november 2023 | Nieuws

Op 7 december is het weer dag van de vrijwilliger. Ook bij SWN werken heel veel vrijwilligers, die op allerlei manieren de samenleving mooier maken en onze stichting verder helpen. Wij zetten hun graag in het zonnetje!

Ben jij vrijwilliger bij SWN? Dan ben je op donderdag 7 december tussen 9:00 en 14:00 van harte welkom om een bedankje te komen ophalen. We reiken dit graag persoonlijk aan je uit. Alle vrijwilligers hebben hier ook een uitnodiging via e-mail voor gekregen. We hopen je te zien!

Ben jij nog geen vrijwilliger bij SWN? We kunnen je hulp altijd gebruiken! Kom eens langs om te kijken wat je zou kunnen doen. Of neem eens een kijkje bij het Servicepunt Vrijwilligers, daar vind je leuke vrijwilligersvacatures uit heel Nunspeet en omstreken.

Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet! Ga zo door!

10 redenen om vrijwilligerswerk te doen

Tot slot, waarom zou je eigenlijk vrijwilligerswerk doen? In 2022 is door de gemeente Nunspeet onderzoek gedaan hiernaar.Tien redenen waarom mensen in Nunspeet en omgeving vrijwilligerswerk doen:

  1. Ik wil iets voor de samenleving doe
  2. Ik wil andere mensen helpen
  3. Het is leuk en interessant
  4. Het is een zinvolle invulling van mijn tijd
  5. Ik wil mijn deskundigheid / ervaring inzetten
  6. Ik wil nieuwe mensen ontmoeten
  7. Het geeft me ritme in mijn week / dag
  8. Het is belangrijk voor mijn buurt
  9. Ik wil nieuwe dingen leren
  10. Ik wil werkervaring opdoen

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...