Aan de slag als welzijnsbezoeker… Iets voor jou?

25 mei 2023 | Nieuws

Al meerdere jaren worden de 75-plusser in de gemeente Nunspeet een welzijnsbezoek aangeboden. Bij een welzijnsbezoek komt een vrijwilliger langs om het gesprek met de ouderen aan te gaan over hun welzijn. Dit wordt gedaan aan de hand van een vragenlijst. De vrijwilligers die de bezoeken houden, krijgen vaak positieve reacties terug van de ouderen over het gesprek. Het is vaak een plezierig gesprek waarbij de ouderen wat kunnen delen over hoe het met hen gaat en waarbij ze meer informatie krijgen over de voorzieningen in Nunspeet.

We zoeken nog vrijwilligers die de 75-plussers willen bezoeken. Als vrijwilliger kom je in een gezellig team terecht dat twee keer in het jaar samenkomt om verhalen en ervaringen met elkaar te delen. Ben jij empathisch, heb je affiniteit met ouderen en kan je goed de vraag achter de vraag ontdekken? En ben je minimaal vier uur in de maand beschikbaar? Dan willen we graag met jouw kennismaken om te kijken of dit wat voor jou is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Noah Koning via noah@welzijnnunspeet.nl of 06 – 8999 1451.

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...