Houtdorp zoekt timmer-vrijwilligers

13 mei 2023 | Nieuws

De zomervakantie komt eraan en daarmee ook het befaamde ‘houtdorp’. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar wordt er elke eerste week van de zomervakantie deze timmeractiviteit georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op 11 t/m 13 juli 2023 op de parkeerplaats bij Veluvine. Drie dagen lang, van 10:00 – 15:00 uur, timmeren de kinderen en begeleiders en ontstaan de mooiste hutten. Samenwerking, creativiteit en plezier staan centraal.

De kosten voor het meedoen bedragen €10,- per kind. Wilt u uw kind opgeven, dat kan via www.welzijnnunspeet.nl/houtdorp. De inschrijving zal vanaf 31 mei 16:00 geopend zijn. Er is een maximaal aantal kinderen wat mee kan doen. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Het proces wordt begeleid door een enorme groep van vrijwilligers en MAS (maatschappelijke stage) stagiaires. Veel lokale ondernemers dragen op leuke en creatieve manieren hun steentje bij aan dit project.

Om het elk jaar weer tot een succes te maken heeft SWN extra handen hard nodig! Ben jij of ken jij iemand die zich deze week wilt inzetten als vrijwilliger? We zoeken met name mensen voor:

  • Vrijwilligers voor het begeleiden van de kinderen tijdens het bouwen.
  • Aanspreek punt zijn bij de tent. In de tent is de EHBO gestationeerd en de kinderen kunnen ontspannen. Denk hierbij aan tekenen of gewoon rustig zitten.
  • Ondersteunen bij de keuken.
  • Opbouwwerkzaamheden.
  • Ondersteuning bij het film-moment.

Neem dan contact met ons op met Bert Bert@welzijnnunspeet.nl / 06 – 1261 2802 of Britt via Britt@welzijnnunspeet.nl / 06 – 8999 1452.

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...