Houtdorp zoekt timmer-vrijwilligers

13 mei 2023 | Nieuws

De zomervakantie komt eraan en daarmee ook het befaamde ‘houtdorp’. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar wordt er elke eerste week van de zomervakantie deze timmeractiviteit georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op 11 t/m 13 juli 2023 op de parkeerplaats bij Veluvine. Drie dagen lang, van 10:00 – 15:00 uur, timmeren de kinderen en begeleiders en ontstaan de mooiste hutten. Samenwerking, creativiteit en plezier staan centraal.

De kosten voor het meedoen bedragen €10,- per kind. Wilt u uw kind opgeven, dat kan via www.welzijnnunspeet.nl/houtdorp. De inschrijving zal vanaf 31 mei 16:00 geopend zijn. Er is een maximaal aantal kinderen wat mee kan doen. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Het proces wordt begeleid door een enorme groep van vrijwilligers en MAS (maatschappelijke stage) stagiaires. Veel lokale ondernemers dragen op leuke en creatieve manieren hun steentje bij aan dit project.

Om het elk jaar weer tot een succes te maken heeft SWN extra handen hard nodig! Ben jij of ken jij iemand die zich deze week wilt inzetten als vrijwilliger? We zoeken met name mensen voor:

  • Vrijwilligers voor het begeleiden van de kinderen tijdens het bouwen.
  • Aanspreek punt zijn bij de tent. In de tent is de EHBO gestationeerd en de kinderen kunnen ontspannen. Denk hierbij aan tekenen of gewoon rustig zitten.
  • Ondersteunen bij de keuken.
  • Opbouwwerkzaamheden.
  • Ondersteuning bij het film-moment.

Neem dan contact met ons op met Bert Bert@welzijnnunspeet.nl / 06 – 1261 2802 of Britt via Britt@welzijnnunspeet.nl / 06 – 8999 1452.

Gerelateerde nieuwsberichten

(Foto)verslag opening elektrische AMVO-bussen

(Foto)verslag opening elektrische AMVO-bussen

Stichting Welzijn Nunspeet staat voor 'waardevol verbinden'. Dat doen we vandaag heel letterlijk; we verbinden de bussen van ouderenvervoer met het elektrisch netwerk. Een verbinding die heel waardevol is voor het klimaat. Wat nog een mooie bijkomstigheid is, is dat...

Waar gaan jouw stekels van overeind staan?

Waar gaan jouw stekels van overeind staan?

Van 20 t/m 26 november was de 'week tegen kindermishandeling'. Tijdens deze week hebben meerdere organisaties, die betrokken zijn bij de jeugdigen en jongeren in Nunspeet, actiegevoerd en deelden een stekelige plant uit in Nunspeet.   Deze actie was er om meer...

Fotoverslag jongerenbezoek aan Bakker Piet in Elspeet

Fotoverslag jongerenbezoek aan Bakker Piet in Elspeet

Woensdag 22 november zijn de jongerenwerkers op bezoek geweest bij Bakker Piet in Elspeet. Hier hebben de jeugdigen zelf broodjes mogen ontwerpen, versieren en bakken. Terwijl de broodjes aan het bakken waren, kregen we allemaal een rondleiding door de bakker. Het was...