Houtdorp zoekt timmer-vrijwilligers

13 mei 2023 | Nieuws

De zomervakantie komt eraan en daarmee ook het befaamde ‘houtdorp’. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar wordt er elke eerste week van de zomervakantie deze timmeractiviteit georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op 11 t/m 13 juli 2023 op de parkeerplaats bij Veluvine. Drie dagen lang, van 10:00 – 15:00 uur, timmeren de kinderen en begeleiders en ontstaan de mooiste hutten. Samenwerking, creativiteit en plezier staan centraal.

De kosten voor het meedoen bedragen €10,- per kind. Wilt u uw kind opgeven, dat kan via www.welzijnnunspeet.nl/houtdorp. De inschrijving zal vanaf 31 mei 16:00 geopend zijn. Er is een maximaal aantal kinderen wat mee kan doen. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Het proces wordt begeleid door een enorme groep van vrijwilligers en MAS (maatschappelijke stage) stagiaires. Veel lokale ondernemers dragen op leuke en creatieve manieren hun steentje bij aan dit project.

Om het elk jaar weer tot een succes te maken heeft SWN extra handen hard nodig! Ben jij of ken jij iemand die zich deze week wilt inzetten als vrijwilliger? We zoeken met name mensen voor:

  • Vrijwilligers voor het begeleiden van de kinderen tijdens het bouwen.
  • Aanspreek punt zijn bij de tent. In de tent is de EHBO gestationeerd en de kinderen kunnen ontspannen. Denk hierbij aan tekenen of gewoon rustig zitten.
  • Ondersteunen bij de keuken.
  • Opbouwwerkzaamheden.
  • Ondersteuning bij het film-moment.

Neem dan contact met ons op met Bert Bert@welzijnnunspeet.nl / 06 – 1261 2802 of Britt via Britt@welzijnnunspeet.nl / 06 – 8999 1452.

Gerelateerde nieuwsberichten

Bezoek de nieuwe website met info over vrijwilligerswerk in Nunspeet

Bezoek de nieuwe website met info over vrijwilligerswerk in Nunspeet

Ondanks dat er al heel veel mensen vrijwilligerswerk doen, zijn er veel mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en zijn er veel organisaties op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. De nieuwe website vrijwilligerswerknunspeet.nl brengt vraag en...

Weerbaarheidstraining voor meiden uit groep 6, 7 & 8

Weerbaarheidstraining voor meiden uit groep 6, 7 & 8

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime ervaring in en vinden het zelf...

Wat een gezelligheid!

Wat een gezelligheid!

Wat een gezelligheid tijdens het vrijwilligersfeestje. ’s Middags genoten we van de voorstelling: De erfenis van tante Sofie” De voorstelling ging over hoe de verwachtingen van enkele erfgenamen tot complicaties in de onderlinge relaties leidde. De toneelspelers...