Houtdorp zoekt timmer-vrijwilligers

13 mei 2023 | Nieuws

De zomervakantie komt eraan en daarmee ook het befaamde ‘houtdorp’. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar wordt er elke eerste week van de zomervakantie deze timmeractiviteit georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op 11 t/m 13 juli 2023 op de parkeerplaats bij Veluvine. Drie dagen lang, van 10:00 – 15:00 uur, timmeren de kinderen en begeleiders en ontstaan de mooiste hutten. Samenwerking, creativiteit en plezier staan centraal.

De kosten voor het meedoen bedragen €10,- per kind. Wilt u uw kind opgeven, dat kan via www.welzijnnunspeet.nl/houtdorp. De inschrijving zal vanaf 31 mei 16:00 geopend zijn. Er is een maximaal aantal kinderen wat mee kan doen. Vol = vol, dus wees er snel bij!

Het proces wordt begeleid door een enorme groep van vrijwilligers en MAS (maatschappelijke stage) stagiaires. Veel lokale ondernemers dragen op leuke en creatieve manieren hun steentje bij aan dit project.

Om het elk jaar weer tot een succes te maken heeft SWN extra handen hard nodig! Ben jij of ken jij iemand die zich deze week wilt inzetten als vrijwilliger? We zoeken met name mensen voor:

  • Vrijwilligers voor het begeleiden van de kinderen tijdens het bouwen.
  • Aanspreek punt zijn bij de tent. In de tent is de EHBO gestationeerd en de kinderen kunnen ontspannen. Denk hierbij aan tekenen of gewoon rustig zitten.
  • Ondersteunen bij de keuken.
  • Opbouwwerkzaamheden.
  • Ondersteuning bij het film-moment.

Neem dan contact met ons op met Bert Bert@welzijnnunspeet.nl / 06 – 1261 2802 of Britt via Britt@welzijnnunspeet.nl / 06 – 8999 1452.

Gerelateerde nieuwsberichten

Werf een vrijwilliger en ontvang een zomerse prijs

Werf een vrijwilliger en ontvang een zomerse prijs

Ontvang een coole cadeaubon van het plaatselijke IJscafé als je een nieuwe vrijwilliger aanmeldt. In ons bestaande netwerk zijn veel deelnemers en vrijwilligers actief. Zij weten hoe het is om bij Stichting Welzijn Nunspeet actief te zijn. Bij een Welzijnsorganisatie...

Ik ga op reis en neem mee…

Ik ga op reis en neem mee…

Je kent het spelletje misschien wel, ik ga op reis en neem mee. Je probeert zoveel mogelijk onderwerpen te onthouden, wat je allemaal in de koffer meeneemt. Veel nieuwkomers die nu in Nunspeet komen wonen hebben een lange reis achter de rug. Ze zijn gevlucht en konden...

Driestwegkerk schenkt 4500 euro voor nieuwe AMVO-bussen

Driestwegkerk schenkt 4500 euro voor nieuwe AMVO-bussen

Op het plein van de Driestwegkerk wordt ieder jaar op Koningsdag een Oranjemarkt gehouden. Die opbrengst van deze Oranjemarkt wordt uitgereikt aan nationale als internationale doelen. Dinie Zalk, onze trouwe SWN-vrijwilliger, hoorde dat de AMVO-bussen vervangen...