Driestwegkerk schenkt 4500 euro voor nieuwe AMVO-bussen

30 mei 2023 | Nieuws

Op het plein van de Driestwegkerk wordt ieder jaar op Koningsdag een Oranjemarkt gehouden. Die opbrengst van deze Oranjemarkt wordt uitgereikt aan nationale als internationale doelen.

Dinie Zalk, onze trouwe SWN-vrijwilliger, hoorde dat de AMVO-bussen vervangen moesten worden en dat hiervoor veel geld nodig is. Naar aanleiding hiervan heeft Dinie een aanvraag ingediend bij de werkgroep van de Oranjemarkt. Deze aanvraag werd gehonoreerd en we mochten een bedrag tegemoet zien.

Het bedrag was een grote verrassing. Tijdens de evaluatieavond van de Oranjemarkt mochten we als organisatie een cheque van € 4.500 in ontvangst nemen. Daar zijn we met z’n allen ontzettend blij mee, het helpt ons enorm om hiermee de bussen te financieren.

Wij zijn er niet alleen blij mee maar ook veel inwoners van Nunspeet die afhankelijk zijn van het AMVO-vervoer. Het zijn ook duurzame bussen, ze rijden namelijk elektrisch.

Gerelateerde nieuwsberichten

Samenredzaam

Samenredzaam

De overheid kan niet meer voor alles zorgen. De laatste jaren horen we steeds vaker dat mensen zelfstandig en zelfredzaam moeten zijn. Maar niemand kan het alleen. Daarom is er een nieuw woord in de mode: samenredzaam. Het idee hiervan is dat iedereen terug kan vallen...