Wat een gezelligheid!

17 april 2024 | Nieuws

Wat een gezelligheid tijdens het vrijwilligersfeestje. ’s Middags genoten we van de voorstelling: ‘De erfenis van tante Sofie‘. De voorstelling ging over hoe de verwachtingen van enkele erfgenamen tot complicaties in de onderlinge relaties leidde. De toneelspelers hadden jaren van tegenslag door corona, een overlijden van een van de deelnemers, ziekte in de nabije omgeving en onderbezetting. Daardoor was het voor de groep speciaal om nu toch voor 150 toeschouwers succesvol een opvoering tot stand te brengen.

Met doorzettingsvermogen, passie en ondersteuning vanuit stichting Welzijn Nunspeet is het toch gelukt om er bovenop te komen. Na de voorstelling werd er nagepraat en waren er mooie ontmoetingen. Ook de vrijwilligers waren uitgenodigd voor de toneelvoorstelling met aansluitend een buffet. Het buffet stond ondertussen klaar en we hebben genoten van deze vrijwilligersavond.

We zijn ontzettend blij met zoveel actieve vrijwilligers want samen kunnen we mooi welzijnswerk realiseren. Allen hartelijk dank.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Weerbaarheidstrainingen binnen het basisonderwijs

Zoals misschien al bij jullie bekend bieden we vanuit Welzijn Nunspeet al jaren sociale vaardigheidstrainingen en weerbaarheidstrainingen binnen de Gemeente Nunspeet, zowel op basisonderwijs als voortgezet onderwijs, maar ook buitenschools. We hebben hier ruime...

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Nunspeetse naaldkunst: Quilten is rustgevend en ontspannend

Eens in de twee weken komt quiltclub Amice bij elkaar in De Veluvine in Nunspeet. De naam Amice betekent vriend en de dames zijn het erover eens dat ze met elkaar via het quilten ook vriendschap onderhouden. Tijdens het handwerken wordt er met elkaar gepraat en in die...